4400- nie oglądałem ani jednego odcinka, jakoś mi się nie chce

Koledzy mówili że straszna lipa.
Lost- jestem wielkim fanem Losta, oglądałem wszystkie odcinki czyli do 6 z 3 serii. 7 lutego wyjdzie 7 nie mogę się doczekać

. Lost jest to bardzo fajny serial w którym wszystko jest ważne i wszystkie zdarzenia mają wpływ na przyszłość. Jest o czym dyskutować na forach. Ogólnie serial trzyma w napięciu. Ale nie podoba mi się polityka ABC ( stacji która emituje losta w USA ). Puszczają oni 6 odcinków 3 serii a potem 3 miesięczna przerwa.;/.Na necie czytałem że dalej już nie będzie przerw do 4 serii. Najlepsza była 1 seria, w 2 puszczali już odcinki " zapychacze". Zobaczymy jak będzie w 3 serii , zapowiada się bardzo dobrze.
Prison Break- Kolejny genialny serial, emitowany w Polsce na polsacie w niedziele. Oglądałem wszystkie odcinki czyli do 15 drugiej serii. PB też trzyma w napięciu ale osobiście wole Losta. Niestety w PB chyba nie będzie dużo serii. Pod koniec pierwszej zwiali z pierdla a pod koniec 2 pewnie wszyscy uciekną z USA i serial się skończy. W przeciwieństwie do Losta w każdym odcinku się coś dzieje, przez co ogląda go się bardzo dobrze
Btw. Był kiedys temat o loście ale bardzo dawno, chyba niema co do niego wracać.
Ma ktoś jakieś pytania co do Lotsa/ PB chętnie odpowiem, podyskutuję.
Pozdro
4 8 15 16 23 42
@edit
Głosowałem na losta.