Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azerd0
P0nury, cokolwiek powiem i tak będziesz probowal z knighta zrobic profesje, która jest lepsza w EXPIENIU niż sorc, nie twierdze ze knight to beznadziejna profesja i do niczego sie nie nadaje, bo tak nie jest, ale zrozum człowieku, że jak sorc na normal pvp, gdzie online jest max 600 osob, i dajemy im po te 8h jak już pisałem to sorc wbije więcej expa i nic na to nie poradzisz.
|
Jeżeli jest dobry i nie musi akurat czekać na spawn/nie ma wojny or sth to owszem. Ja nie przecze, że sorcem wbija się więcej expa. Sorc ma zajebisty potencjał i gigantyczną przewagę, to fakt, nie ma co zaprzeczać. Ja tylko mówie, że tymi sorcami grają ludzie. Po prostu sorc niekoniecznie równa się pg-er. Pewne osoby starają się udowodnić, że absolutnie niezależnie od sytuacji to profesje magiczne są lepsze. Może w teorii owszem. A jak się ma teoria do praktyki to wszyscy wiemy.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
|