Już dobrze dobrze biedne dzieci przestańcie sie onanizować przy tym filmiku bo wam to źle na zdrowie podziała bo pamiętajcie co za dużo to nie zdrowo

no popatrzmy na to racjonalnie od czasu jak Cipy wprowadziły swojego Bota nie można mówić o czynności która nazywa się Pk-owaniem.Nie można nazwać kogoś osobą która ma jakieś niesamowite umiejętności i itp.Teraz przy zabijaniu innych po prostu liczy się lvl i mlvl.Więc przestańcie nazywac to "msitrzostwem" bo ten filmik nie zasługuje na to miano.Obecnie aby kogoś zabic wystarczy naciskac na przemian np.F1-SD i F2-leczenie + ewentualnie Wave.Na tym polega cały wysiłek no i prawde mówiąc nie jest on zbyt wielki.Każda osoba która choć jakis czas grała w Tibie można w łatwy sposób tak oto Pk-ować.
Hehe Piomos jak zobaczyłem jeden z Twoich postów to mi sie przypomniało

jeszcze na dawnej Tibi jak nie było "Cip Bota" dałem mu małą szkołę zabijania

w sumie ile on wtedy wytrzymał?Z 2-3 min?Wiem że szybko się złożył prawde mówiąc.Liczyłem że będziesz musiał mi pomoć a tu bęc i nawet dla Ciebie nie było roboty

więc patrząc na ten filmik i przypominając sobie tamte wydarzenia widze jak dużo zmienił ten update który wprowadzil "Cip bota".Dzięki niemu każdy "przysłowiowy" leszcz może zostać "kozakiem" i podniecać sie jak 14 letnie dzieci "onanizują" się oglądając jego filmik.No naprawde bravo Cip Soft ale w tym momęcie idea tej gry i idea rywalizacji upadła.Również doświadczenie i skille które zdobywałem przez tyle lat gry są obcnie bezwartościowe więc dlatego w tą gre nie gram xD
Ale Piomos jakbyś potrzebował pomocy z tą gildia daj mi znać zawsze moge pomóc xD