Wake Up?
Hehe, wiecie co? Co jakis czas (raz na miecha) wchodze sobie na to forum, patrze, a tu... kolejna kłotnia, kolejna zwada. Oj, sorki, raz było ze brazole znowu pl hunca. Ja nie wiem co ta Tibia z ludzmi robi, ale na pewno nic dobrego. Nie dzialoby sie nic zlego, gdyby brano gierke z dystansem, a nie stawiajac ja na pierwszym miejscu, bo pozniej takie kwiatki wychodza. Znacznie lepsza bylaby tibia w 100% PŁATNA. Wtedy graliby tylko ci, którzy maja ochote GRAC i CZERPAĆ Z TEGO PRZYJEMNOŚĆ, a nie przeszkadzać innym. No ale dosyć gdybania. Na prawdę jestem szczesliwy ze zrezygnowalem z Tibii. Miałem wiecej czasu dla qmpli, rodziny, szkoly, codziennych zajec, odpoczynek, relaks... no i zaliczylem tez inne tytuly (chociazby splinter celle, 3 czesci GTA itp) Rozwazcie to jaki jest sens tego wszystkiego i NIE PROBUJCIE oszukiwac. Oszukiwac nie jest trudno, ale oszukiwanie SIEBIE na dłuższą metę jest baaardzo bolesne i nie przynosi wymiernych korzysci. I wyciagnac wnioski. Nie nalegam, zrobi to ten kto bezdie chcial. Teraz przez kilka miesiecy znow pomilcze, a w to milczenie niech kazdy wstawi to, co chcial ode mnie usłyszeć. A więc, narq \^.-/.