Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2007, 19:51   #4843
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Łodź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka Pokaż post
taaa tylko Daw cie lal ; < i nie zjadles 5 rybek tylko o wiele wiecej nie pamietasz wczorajszego dnia? :> z 3/4 monki i zerka ubiles -.- i nie wypominaj mi do konca zycia ze mi kiedys dales 500 boltow.. juz wole ci je oddac i miec spokoj

Srry, co ja wczoraj zrobilem? Zabilme monka? Jesli wogule to zrobilem? (ahh nie pamietam te dni wolne, wiele sie rzeczy robi ^_^) Jesi zabilem to oddalem mfy..
Zerka zabilem? taak zabilem bo mnei dawerg atakowal, jak nie widziales polecam mnije przed kompem siedziec i isc do okulisty... ;] zabilem 2 monki za 1 oddalem mfy a poznije dawerg zrobil 2 i mnie atakowal, gdybym nie zabil to bym padl ;] Nie bylo ciebie wted<obiadek rox> i nie wiesz
Tam przy piramidize na rawo 3 i na dole z 2-3 max ;] Bedziemy dochodzenie robic? Tylko dawl, ale jak ja bym zaczol Dawa? to ja na waszym miejscu bym sie przylonczyl do bicia zlodzieje 5 rybek i killera summonow... ;]

Dawerg. czytanie ze zrozumienie, bylo to pytanie "Zaplacic ci?" nie napisalme ze ty mi kazales placic ;]

Cya
Kasztaniaczek jest offline