Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2007, 19:59   #66
Slay
Użytkownik Forum

Slay's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2005

Slay ma numer GG 1676568
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marixon Pokaż post
Skoro to wiesz, to zapewne wiesz również, że Niemcy na Norwegów się po prostu nie zgodzili. Jest jeszcze pytanie, czy francuscy arbitrzy nie będą chcieli się na gospodarzach po prostu odegrać za porażkę ich reprezentacji. Ja sądzę, że nie, bo czego, jak czego, ale głupoty, to Niemcom raczej zarzucić nie można. Sędziowie pewnie są przekupieni (albo inaczej przekonani) i będą gwizdać ewidentnie na korzyść naszych przeciwników. To, że w grupie nam się udało, to jeszcze niewiele znaczy. Stawka tego meczu jest zdecydowanie większa.

Przy założeniu, że mecz byłby w pełni uczciwy, oceniłbym nasze szanse na jakieś 70%, ale ponieważ uczciwy - z niemal całą pewnością - nie będzie, to oceniam je na jakieś 30%. Jednak mam wielką nadzieję, że pokażemy wszystkim, że jesteśmy lepsi.
Czytajac posty takich idiotow nachodzi mnie jedno pytanie: to jaki byl sens rozgrywania MS z Niemcami? Powinno im sie przyznac zloty medal z miejsca, na ich miejsce dac Kenie albo Palestyne i rozgrywac turniej tylko o srebro i braz.
Wychodzi kolejna cecha Polakow - mecz sie jeszcze nie zaczal, ale juz trzeba sobie wymyslic 1001 powodow, dla ktorych przegralismy. A to sedziowie, a to parkiet zbyt sliski, a to pilka za mocno napompowana... get a, kvrwa, lajf.

edit:
Cytuj:
@Ghost : zabawne jest to, ze Niemcy traktuja ten mecz jako odwet za przegrana wojne i zajecie Berlina przez Sowietow i Polakow...narod "cacy'', ale jak przyjdzie co do czego, to wychodzi szydlo z wora
A jak my traktujemy wszelkie mecze z Rosjanami?

Ostatnio edytowany przez Slay - 03-02-2007 o 20:01.
Slay jest offline   Odpowiedz z Cytatem