Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2007, 23:21   #73
Azux the Sorcerer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Ankrahmun

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sprzedany...
Świat: Antica
Poziom: 89
Poziom mag.: 67
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor Pokaż post
Hehe Piomos jak zobaczyłem jeden z Twoich postów to mi sie przypomniałojeszcze na dawnej Tibi jak nie było "Cip Bota" dałem mu małą szkołę zabijaniaw sumie ile on wtedy wytrzymał?Z 2-3 min?Wiem że szybko się złożył prawde mówiąc.Liczyłem że będziesz musiał mi pomoć a tu bęc i nawet dla Ciebie nie było robotywięc patrząc na ten filmik i przypominając sobie tamte wydarzenia widze jak dużo zmienił ten update który wprowadzil "Cip bota".Dzięki niemu każdy "przysłowiowy" leszcz może zostać "kozakiem" i podniecać sie jak 14 letnie dzieci "onanizują" się oglądając jego filmik.
Rotfl padlem nie od ciebie tylko byl z toba jeszcze jakis mag i padlem na combo.. mialem jakies szanse? mialem 50 lvl ty 70 i byl z toba jeszce ten drugi i piomos.. A o padaniu to ty chyba wiesz najwiecej Piomos tez

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor Pokaż post
No naprawde bravo Cip Soft ale w tym momęcie idea tej gry i idea rywalizacji upadła.Również doświadczenie i skille które zdobywałem przez tyle lat gry są obcnie bezwartościowe więc dlatego w tą gre nie gram xD
Może lepiej jakbyś powiedzal niegram bo mnie zabijali?xD Miales kiedys 70 lvl

Ostatnio edytowany przez Azux the Sorcerer - 03-02-2007 o 23:31. Powód: bo tak
Azux the Sorcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem