Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2007, 10:46   #4876
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saint_Trooper Pokaż post
Po pierwsze - to żaden noobek. Po drugie - gdyby nie wiedział, że używasz botów, toby tego nie mówił. Po trzecie - on nie używa botów, a te twoje zarzuty pod jego adresem są nieuzasadnione, bo sam nie wiesz co powiedzieć i nie masz żadnych argumentów. No i ostatnie - to twoje ironiczne zdanko na koniec wcale nie mija się z prawdą.
A na jakiej podstawie on/oni stwierdzaja ze jade na bocie? Na takiej, ze jestem online 200h? Moi kumple sa po 300h i nie jada na bocie, ale dla elite playerow silvery sa boterami....

Leo, ile razy mam pisac, ze jak zabilem(rzot nie skilowal to sobie trocge go atakowalem) to powiedzialem sorry i oddalem mfy na nowego, a ty teraz mnie atakujesz o cos za co przeprosilem i oddalem mfy...

Tak bardzo zalzy ci na tych odpowiedziach? Zawarlem je juz w wielu innych postach...ale...

No to prosze:
1:Nie chcialem im zabic, zrobilem zle(zabijajac) i oddalem mfy na nowego, a nawet na 2
2:Nikt go nie atakowal, to nic nie stalo na przeszkodzie zeby go chwile poatakowac i zobaczyc jakie mi hity wlaza.. niestety zabilem i... patrz punkt 1....
3:Wcale nie mialem zamiaru ich w*****ac, wiele razy oni inni i ja tak robilismy... wiele razy rzot tez zabijal mojego monka i nie mialem mu tego za zle....
4: Patrz punkt 1
5:Ja sieje ferment? :O :O :O :O

Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 04-02-2007 o 10:57.
Kasztaniaczek jest offline