Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2007, 13:31   #61
Sir Heike
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 04 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Domyślny

~amilold
mam takie pytanko grales kiedys paladynem ? bo wedlug mnie z tego co piszesz... 40 dist na cyce hmmm i 30 strzal na jednego cyklopa ?

exori vis/mort niech zostawia tak jak jest jak zwieksza koszt tego zaklecia to ludzie przestana go uzywac, wszyscy przyzwyczaili do tego ze 20 many zabiera, a jak powiedzmy bedzie zabierac 50 to kilka hitow i po calej manie,

trening palka/knighta - knight niby musi trenowac te jak ty to mowisz 500 godzin ale nie musi caly czas tego pilnowac, tzn moze zostawic chlopka isc do kuchni zrobic se kanapke wrocic a tu kilka % wiecej, a palek musi podnosic kamienie/speary, ale tez szybciej dist im rosnie

blokowanie to nie strata czasu... bloker nie musi sie dzielic lootem z shooterami, zalezy jak sie umowia, z reguly knight zgarnia wiekszosc loota, expic nie przyexpi ale zarobi troche

runki tachac po glebie... podejdzie jakis 8 lvl noob wywali to ch** wie gdzie np. do wody, kosza czy gdzies na dach i co mu zrobi ten powiedzmy 150lvl ? zabije go ? ha ha ha ...

~Fpitolony w sprawe
zgodze sie z toba ze powinni dla rookstayerow cos zrobic, bo czasem wkurza mnie jak chce szybko rooka przejsc a mi sie po pajakach 20 lvl szwedaja

Ostatnio edytowany przez Sir Heike - 04-02-2007 o 13:36.
Sir Heike jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.