~amilold
nie mow mi ze jestem posrany poprostu mam swoje zdanie i powinienes to uszanowac

ja szanuje twoje zdanie ale moge sie z tym niezgadzac tak samo jak ty masz prawo niezgadzac sie z moim...
exori vis, nie mowie ze to sprawiedliwe ze 150lvl za 20 many sieka po 200+ hp, ale jakby zwiekszyli koszty many to te zaklecie no malo kto by go uzywal,
trening... nie mowie ze odrazu na bocie nawalac, i nie wiem czy ty sam jestes na swiecie ze slono placic musisz za ghula albo monka ? wystarczy ze dasz 5 manasow koledze ktory akurat robi runki i git, i nie mowie ze trening knightem jest bardzo interesujacy... nikt nie lubi skillowac, a na cyclopa to zuzywa sie 5-10 boltow na 60 discie.... przynajmniej z moich doswiadczen...
na demonach sorc wywala kase ale on zgarnia caly exp.. za to tez trzeba placic, a knightowi nalezy sie "nagroda" w postaci wiekszej czesci loota za poswiecenie czasu temu sorcowi zeby sobie mogl spokojnie poexpic
co z tego ze na rooku dali bossa jak sie nieregularnie respi... wes wyjdz jak najszybciej z rooka jak ci biegaja po expie rookstayerzy.... a jak im powiesz "idz na maina" to cie od noobow wyzywaja