Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Heike
nie mow mi ze jestem posrany poprostu mam swoje zdanie i powinienes to uszanowac ja szanuje twoje zdanie ale moge sie z tym niezgadzac tak samo jak ty masz prawo niezgadzac sie z moim...
|
Wkurza mnie to cale uposledzenie knighta i pewnie dlatego sie unosze. Mam juz dosc owntibii sorcow.
Cytuj:
exori vis, nie mowie ze to sprawiedliwe ze 150lvl za 20 many sieka po 200+ hp, ale jakby zwiekszyli koszty many to te zaklecie no malo kto by go uzywal,
|
No i dobrze, sorc nie powinien walczyc w zwarciu tylko z dystansu.
Cytuj:
trening... nie mowie ze odrazu na bocie nawalac, i nie wiem czy ty sam jestes na swiecie ze slono placic musisz za ghula albo monka ? wystarczy ze dasz 5 manasow koledze ktory akurat robi runki i git, i nie mowie ze trening knightem jest bardzo interesujacy... nikt nie lubi skillowac
|
A sorc w tym czasie moze sobie robic gfb/sd na life ringach i odnosi jeszcze wieksza korzysc niz knight bo nie dosc ze zarabia (w przeciwienstwie do knighta) to mlvl idzie w zawrotnym tempie.
Cytuj:
a na cyclopa to zuzywa sie 5-10 boltow na 60 discie.... przynajmniej z moich doswiadczen...
|
Na otsie moze i tak bo tam jest zwiekszony procent hitow nietrafionych.
Cytuj:
na demonach sorc wywala kase ale on zgarnia caly exp.. za to tez trzeba placic, a knightowi nalezy sie "nagroda" w postaci wiekszej czesci loota za poswiecenie czasu temu sorcowi zeby sobie mogl spokojnie poexpic
|
W takim razie knight sobie za dlugo nie pozarabia, bo sorc nie bedzie mial kasy na kolejny hunt jesli wiekszosc loota bedzie zbieral knight. Knight sam na demony nie pojdzie a jak chce miec sorca-shootera to musi sie z nim tak dzielic zeby obydwaj mieli kase na kolejne hunty. Z tego co wiem to na prawie wszystkich demon huntach dzieli sie tak ze polowa blokera a reszte rozdzielaja pomiedzy shooterow.
Cytuj:
co z tego ze na rooku dali bossa jak sie nieregularnie respi... wes wyjdz jak najszybciej z rooka jak ci biegaja po expie rookstayerzy.... a jak im powiesz "idz na maina" to cie od noobow wyzywaja
|
Jak sie ma pacca to nawet rookstayerzy nie straszni i rook sie robi w 1-2h. (wieczorem nawet szybciej jak jest pelno ludzi na serwerze) Moja propozycja - kup pacc juz dziś!