Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Szafa
@amilold
wyjdz!
grales kiedys w pallem lub knightem albo nawet sorcem ??
co do twojego 70 skill i srednia hita 30 z war hammera ... zal.pl
|
No co ja poradzę na to, że knight ma taką średnią? To miałem skłamać, że wali "mastah" hity po 300 hp? Owszem, zdarzaja się czasami hity po 150+ hp, ale co drugi hit albo nawet i częściej to chmurka/gwiazdka więc na tym skillu taka średnia właśnie wychodzi.
Cytuj:
|
40 dista palem i exp... zal.pl
|
To nie moja wina ze ty expic nie potrafisz i dajesz sie cycom klepac z lapy.
Cytuj:
|
palladyn bije wiecej od knighta ...zal.pl (kumpel 84 skilla i 122 best w czlowieka, a ja mam 90 dista i 178 w potwora)
|
No i co z tego ze knight ma wieksze best hity skoro co drugi strzal to chmurka a u pala 99% wchodzi w potwora?
Cytuj:
|
jedyne w czym sie zgodze to ze sorc/drut maja najlepiej... ale zeby im visy za 40 many dawac ...
|
Zrozum ze sorc to z zalozenia profesja do atakowania z dystansu runami a nie do walki w zwarciu. Visy i morty wypaczaja sens tibii, powinny sie duzo mniej oplacac niż teraz, bo sorc nie jest profesja do walki w zwarciu!
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Fpitolony w sprawe
40 dista to rzeczywiscie przesada , ale od 60 na 25 lvlu wystarczy spokojnie
|
Kolejny co daje sie klepac potworkom w zwarciu i na tej podstawie wyciaga wnioski ze "nie da sie expic na 40 dista"... 40 dista spokojnie wystarcza do efektywnego expienia na cyklopach, ghoulach, dwarfach soldierach i jeszcze kilku innych potworach ktorych nazw w tej chwili nie pamietam. Jedyne co trzeba robic to nie dac sie klepac z lapy potworom. Ale dla was widac to już za trudne....