Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2007, 14:51   #72
amilold
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szafa
@amilold
wyjdz!
grales kiedys w pallem lub knightem albo nawet sorcem ??
co do twojego 70 skill i srednia hita 30 z war hammera ... zal.pl
No co ja poradzę na to, że knight ma taką średnią? To miałem skłamać, że wali "mastah" hity po 300 hp? Owszem, zdarzaja się czasami hity po 150+ hp, ale co drugi hit albo nawet i częściej to chmurka/gwiazdka więc na tym skillu taka średnia właśnie wychodzi.
Cytuj:
40 dista palem i exp... zal.pl
To nie moja wina ze ty expic nie potrafisz i dajesz sie cycom klepac z lapy.
Cytuj:
palladyn bije wiecej od knighta ...zal.pl (kumpel 84 skilla i 122 best w czlowieka, a ja mam 90 dista i 178 w potwora)
No i co z tego ze knight ma wieksze best hity skoro co drugi strzal to chmurka a u pala 99% wchodzi w potwora?
Cytuj:
jedyne w czym sie zgodze to ze sorc/drut maja najlepiej... ale zeby im visy za 40 many dawac ...
Zrozum ze sorc to z zalozenia profesja do atakowania z dystansu runami a nie do walki w zwarciu. Visy i morty wypaczaja sens tibii, powinny sie duzo mniej oplacac niż teraz, bo sorc nie jest profesja do walki w zwarciu!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fpitolony w sprawe
40 dista to rzeczywiscie przesada , ale od 60 na 25 lvlu wystarczy spokojnie
Kolejny co daje sie klepac potworkom w zwarciu i na tej podstawie wyciaga wnioski ze "nie da sie expic na 40 dista"... 40 dista spokojnie wystarcza do efektywnego expienia na cyklopach, ghoulach, dwarfach soldierach i jeszcze kilku innych potworach ktorych nazw w tej chwili nie pamietam. Jedyne co trzeba robic to nie dac sie klepac z lapy potworom. Ale dla was widac to już za trudne....

Ostatnio edytowany przez amilold - 04-02-2007 o 14:57.