Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mayday84
Dokładnie. Sputnik Ne'Ko, Ko'Lo, Melkor~, Klotharek czyli Mirage i Ekipa~. Moim zdaniem bedzie duzo gorzej niz jak BB rzadzilo. Ci co ich wymienilem tylko czekaja zeby kogos zajebac. Sam kilka razy bylem/mialem byc ich ofiara ale w wiekszosci przypadkow udalo sie zalatwic polubownie. Wystarczy zobaczyc na d lair w edron Mirage i EK mysla ze jest to ich wspolna wlasnosc. Zawsze ktos od nich tam expi a kiedy nie pojde to next 10 osob z tego 8 to Mirage i EK. A kiedy ktos im wejdzie to ma lipe (jezeli nie ma plecow) - zobaczymy co bedzie jak Nazgule dojda do wladzy. Mam nadzieje ze to sie nie stanie....
|
Jak BB rządziło to było właśnie daremnie... gdzie byś nie szedł wszędzie było BB zero expa bo tutaj BB expi.... bleeeeee....... BB....... bleeeee...... jak narazie Nazgul jest bardziej przyjazny niż BB chciałem iść na Dragi i choć koledzy z Nazgula gadali temu co expił na dragach, że też by chcieli on mnie przepuścił.
Nazgul nie robi za przeproszeniem burdelu na servie tak jak BB... łazili i tylko straszyli wszystkich...
Mam ogromną nadzieje, że Nazgul dojdzie do władzy.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!
NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.