Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2007, 15:06   #77
amilold
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Modus
@amilold

Co Ty pierdolisz ja mam knighta i skille takie jak w opisie i wcale jakos sie nie meczylem tym skillowaniem. Dla mnie to byla chwila odpoczynku od monotonnego expienia itp. Rozmowy z przyjaciolmi itp. Ale Ty pewnie teog nie czaisz.
Jesli dla ciebie skillowanie jest odpoczynkiem to... gratz uzależnienia od Tibii! Tak naprawde skillowanie jest nudne jak flaki z olejem ale jak ktos jest nalogowcem to raczej tego nie zrozumie.
Cytuj:
Aha i co do tego ze ktos z paccem expi na guardach ma cos z mozgiem. Ja teraz zrobilem se sorca. W tydzien wbilem 33 a w drugi tydzien z 33 na guardach 50 lvl. Loot tez jest lepszy niz na tombie ... wystarczy all zbierac i sellowac. Nie znasz sie to sie nie udzielaj.
Loot moze i troche lepszy ale ciagle chodza jakies noobki i przeszkadzaja w expieniu. Czesto ktos atakuje lootbaga, a exp jest 3 razy gorszy niz na tombie.
Cytuj:
Next sprawa. Wyjdz z rooka w mniej niz godzine. Jestem pewny ze tego nie potrafisz zrobic tak samo jak wiekszosc ludzi. Byl kiedys konkurs na tibia.pl ze mozna tylko expic na rooku. Czasu bylo duzo wiecej niz godzina a najwiekszy lvl to chyba 12 wiec znowu sie nie odzywaj jak czegos niewiesz.
Ścisznij gębę, "wszechwiedzący" -.- Sam widzialem film jak koles robil rooka w 53 minuty.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Heike
~amilold
czlowieku nie chodzi o to ze z lapy daje sie bic cyclopowi... tylko expienie z 40 dista to strata czasu i strzal/boltow, a doskilowanie do tego 60 dista to jest 1 gora 2 dni, a hity wchodza kilka razy lepsze....

i nie gadaj o jakis tam glupich srednich... bo to zupelna bzdura...
To co mam liczyc same best hity i na tej podstawie rozpowiadac ze "knight rox"? Expienie z 40 dista na cycach jest oplacalne jesli zbiera sie loot. Lepiej expic niz trenowac bo u pala skill przy expieniu wchodzi tylko 1,5 do 2 razy wolniej.
Cytuj:
EDIT:

amilold widze ze znowu zablysneles. 99% wchodzi u palla ? To idz wystrzel 100 boltow i powiedz ile nie weszlo idioto -.-
To zalezy na jakim skillu. Na skillu 70+ wchodzi wlasnie 99%, a skill 70+ palem wchodzi bardzo szybko podczas expienia.

Ostatnio edytowany przez amilold - 04-02-2007 o 15:13.