Przeczytałem cały ten post i uważam że niektórzy wiedza co piszą ale niestety są i tacy co klepią bzdury...
Proszę o uszanowanie mojego zdania a nie wyzywanie mnie i nietolerancję!!
Pierwsza uwaga do almoid'a: czy ty piszesz o wyrównaniu profesjii czy tylko ulepszeniu knighta, gdyz zapewne taką profesją grasz?! Gdyż z Twojego pisania wynika że tylko knight jest taki słaby i że on nic nie ma i że trzeba tylko to zmienić...
Wkurza mnie to że niektórzy piszą że najlepiej jakby ulepszyć knighta ewentualnie palla ale sorca i druta nie....Moim zdaniem :
-owszem knightowi powinni zmniejszyć potzrebną mane na exori, dać exurę gran ( i tak mu wiele nie da bo ma mały mlvl),
-palladynowi tez powinni dodać jakis czar ofensywny,
-ale za to sorca i druida udupić np zwiększając potzrebna manę na dany czar np żeby takie exori vis/mort/flam i te inne brały tyle many ile wynosi lvl danego sorca/ druta, czyli na 200 lvlu po 200many,
Jeżeli będa cięgle coś dodawać i tak ciągle udupiać tą grę to w końcu nikt nie będzie w to grał,.. Moim zdaniem powinni dużo zabrać magom a cos dodać pallkom i druidom (pisze tu o wyrównywaniu profesjii a nie o ulepszaniu jednej z nich).
To nie prawda że łatwiej sie expi knightem niż pallkiem i sorcem. Knight zużywa dużo uhów bo jest w ciągłym kontakcie z potworkami. Wiem że trochę namieszałem ale mógłbym o tym pisać w nieskończoność....
Tak więc podsumowując knight i pall są prawie równi gdyż pall wiecej wali ze strzał ale ma za to słabszy def (lub wogóle go nie ma) i te profesje powinny być ulepszone. Sorci i druty powinny być udupione i to nie lekko..!!