Azux Infestus nie gra już z dobre 2 lata jak nie dłużej a ja zabiłem ciebie z 1.5 roku temu więc raczje to byłoby niemożliwe aby mi pomagał.A teraz wracając do mojego mlvlu to obecnie jest on niższy bo chyba mam 58 jeśli się nie myle więc nie miałbym żadnej przewagi.
Wracając do Tibi z tego co nam wiadomo jest to gra RPG.A ideą gier RPG nie jest skillowanie i expowanie tylko odkrywanie nowych terenów ,robienie questów i właśnie poznawanie ludzi z którymi możnaby było tworzyć "historię".Ale obecnie większość graczy zapomniała o tych jakże ważnych wartościach i w grze tej widzi tylko jeden cel wbijanie jak największych lvli i skilli a to jest błąd.
Vepertoon wracając do tego co powiedziłeś.Po pierwsze ja w Tibi nie szukam przyjaciół z którymi mógłbym spotkać się na Rl bo tu mam wystarczająco dużo znajomych.Tez nie szukam ludzi z którymi mógłbym dzielić konto.Po prostu moimi znajomymi są te osoby które tak samo postrzegają to grę jak ja i moge ci powiedzieć że ufam każdemu z nich i każdemu bezwyjątku mógłbym dać moje pasy i nic bym nie stracił.Po drugie nie gram po 10h na dzie i nie spędzam ich na rozmowie bo obecnie wogóle nie gram a jak grałem predzej to rozmowy zajmowały mi maxymalnie 2 godziny w ciagu 2-3 dni.Ale prawde mówiąc jakbym miał wybierac to wolałbym spędzić 10h na rozmowie ze znajomymi i robieniu z nimi questów lub odkrywaniu map niż na bezsensownym expieniu.Po prostu mamy rózne zdanie co do sensu tej gry.Po trzecie obecnie nie istnieje takie pojęcie jak PvP.Trafienie z Wave bądź z UE nie należy do trudnych rzeczy ,tak samo jak uderzanie z run badz różdzki no i leczenie się.Obenie używanie SS mijasie z celen bo łatwo je zdjąć z burstów.Might ring ma 20 charge więc też nie trzeba go często zmieniać.Co do ucieczki to Utani Gran Hur+time ring+Bohy i hejah banana jak masz większy lvl to uciekniesz a jak nie to trudno.No chyba że prędzje uprawiałeś "RPG" to będziesz wiedział gdzie uciekać (popatrz na Pkowanie Wintance lub Magiusa osób które Tibie traktowały jako RPG i wiedziały gdzie sie chować.Tak samo było z Claxtonem i Zampem.)Zabicie postaci która ma 22 lvle mniej również nie jest trudne taka prawda niestety.Kiedys szanse mogłyby być wyrównane jesli ten 62 lvl miałby słabe PvP ale obecnie to nie ma znaczenia.To jest moja opinia i mojego zdania nie zmienie bo idea Tibi pbecnie upadła.To nie jest ta sama gra co 3 lata temu(pamiętam mojego pierwszego liczacego sie fraga gdy zabilem 107 Elite z Black Dragons jego nick to chyba Dolly i wtedy było sie czym pochwalić.Zabiłem go razem z Rismą i naprawde nie było łatwo go trafić na pełnej szybkości.)a obecnie wystarczylo by wcisnąć np.F1 i po zabawie.I rownież popatrz na styl swojej wypowiedzi jest to forum publiczne z którego mogą korzystać bardzo młodzi ludzie więc ogranicz ilość wulgaryzmów.
|