Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2007, 18:26   #20
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Co nie oznacza, że ma taką średnią, jak paladyn podczas expienia na mocnych stworach. Mogę całe życie spędzić na żółwiach etc. pierdołach, ale kurde mol, żebym tak mógł sobie czasami wyskoczyć na coś silniejszego, ergo nie spędzać 500h na treningu, żeby sobie na to pozwolić. I żeby w ogóle efektywnie expić. Może przy swordach tego nie widać, ale przy clubach już owszem - dostaje trochę większe baty na fizycznych mobach. Z chęcią zrobiłbym retraina, gdyby nie to, że nie uśmiecha mi się trenować od 10 do 75 praktycznie po raz drugi (atm mam 48 sworda, ale mimo wszystko trochę czasu by mi trening pożarł), nie wspominając nic o tym, że chciałbym mieć jednak trochę więcej, niż te 75 fightingu. Expienie z prędkością 20k/h maksimum średnio mnie kręci.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem