Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2007, 17:44   #30
songossj4
Użytkownik Forum

songossj4's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
songossj4 ma numer GG 4789662 songossj4 ma login Tlenu songossj4@tlen.pl
Domyślny

@ELNoob
Ja już mówiłem że też mam problemy z ortografią i pisownią a jakoś nie wale byka za bykiem. Widać że czytasz stanowczo za mało książek. A to też nie same książki dają wszystko, jak na forum piszesz posta to dawaj go najpierw do Worda zanim go wyślesz na forum i będziesz wiedział gdzie popełniasz błędy i będziesz też wiedział jak je poprawić. A jak nie chcesz się Wordem bawić to jest jeszcze słownik ortograficzny. A jeżeli już słownikiem nie chcesz się bawić to już trudno, nie poprawisz wtedy swojej pisowni ortograficznie i interpunkcyjnie. Zauważ że ja mam 18 lat i mam problemy z pisownią a książek tyle przeczytałem że nawet sobie sprawy z tego nie zdajesz. Nigdy nie miałem zamiaru się poddać z poprawianiem swojego pisma i dlatego staram się jak najwięcej pisać i ręcznie i na kompie w Wordzie. Naprawde polecam Ci te moje sposoby i wiedz że nie chcę Ciebie teraz obrazić ani cokolwiek podobnego, poprostu daje prostą rade, a jeżeli z niej skorzystasz to ułatwisz życie wszystkim użytkownikom forum, no i sobie bo nie dostaniesz komenta że ortografia to dla Ciebie nieznajomy byt

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shuki Pokaż post
Phi... Pierdne i już leżysz. Muahahaha!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sarix Pokaż post
a ja jestem pstrykacz roz********cz...<pstryk nie ma was>
songossj4 jest offline   Odpowiedz z Cytatem