@ELNoob
Ja już mówiłem że też mam problemy z ortografią i pisownią a jakoś nie wale byka za bykiem. Widać że czytasz stanowczo za mało książek. A to też nie same książki dają wszystko, jak na forum piszesz posta to dawaj go najpierw do Worda zanim go wyślesz na forum i będziesz wiedział gdzie popełniasz błędy i będziesz też wiedział jak je poprawić. A jak nie chcesz się Wordem bawić to jest jeszcze słownik ortograficzny. A jeżeli już słownikiem nie chcesz się bawić to już trudno, nie poprawisz wtedy swojej pisowni ortograficznie i interpunkcyjnie. Zauważ że ja mam 18 lat i mam problemy z pisownią a książek tyle przeczytałem że nawet sobie sprawy z tego nie zdajesz. Nigdy nie miałem zamiaru się poddać z poprawianiem swojego pisma i dlatego staram się jak najwięcej pisać i ręcznie i na kompie w Wordzie. Naprawde polecam Ci te moje sposoby i wiedz że nie chcę Ciebie teraz obrazić ani cokolwiek podobnego, poprostu daje prostą rade, a jeżeli z niej skorzystasz to ułatwisz życie wszystkim użytkownikom forum, no i sobie bo nie dostaniesz komenta że ortografia to dla Ciebie nieznajomy byt