Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shiantis
Moim zdaniem najlepszą profesją jest sorc i to właśnie nim gram. Mam nadzieję tylko, że "ulepszenie profesji" nie będzie wyglądało tak, że odejmą coś magowi albo wprowadzą jakieś ograniczenia... Życie maga wcale nie jest takie kolorowe. Pozostaje mi tylko z niepokojem czekać na update...
A z nowego miasta się cieszę, jak nie będzie dla pacc to od razu się przeprowadzam ^^
|
Mam nadzieję że coś ci odbiorą i to najchętniej visa bo jak sam zreszta napisales "sorc to najlepsza profesja" a profesje powinny byc jednakowo dobre wszystkie czyli powinni albo cos dac pozostalym albo tobie odebrac. Zycie maga jest obecnie banalnie proste, jego jedyna wada jest maly cap ale to mozna latwo nadrobic tachając worki na poziomie. (na swiecie pvp nikt hlvlowi nie zabierze worka no chyba ze jest idiotą)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dawergo
Duzo ludzi uwaza ze knight jest do dupy, knight jest do dupy tylko jesli sie ma dupne skille, tak to najszybciej robi kaske przez co moze pozwalac sobie na czeste hunty dragoe itp gdzie ma exp, a potem zalozmy znow na poh sie dorobic i tak dalej.
|
Ale burak z ciebie, zrozum ze po pierwsze trening jest bardzo nudny i trwa minimum 500 godzin do 80/80 a przez ten czas sorc spokojnie wbije 50 lvl i jest lepszy od knighta, a po drugie knight nawet na wysokich skillach nie jest w stanie przebić się przez def np demona czy hydry a sorc na tych potworach masowo expi. Najwiecej kasy zarabia pal bo jako jedyny atakuje z dystansu wiec traci niewiele hp a ma duzo tansze leczenie niz knight i wieksze srednie hity z bolcow niz knight z broni. Knight jak expi z predkoscia ponad 200k/h to ma ogromny waste, a sorc moze expic nawet 400-500k/h i miec zysk np na demonach z ue albo behe tak wiec knight podczas expa nie ma przewagi ani w szybkosci ani w oplacalnosci expa. Podczas huntow knight jest tylko blokerem wiec w ogole nie dostaje expa i na powazniejszych huntach traci polowe loota na rzecz blokerów wiec czesto bardziej oplaca sie samemu expic.