Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2007, 22:02   #114
Sea
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Malvera
Poziom: 62
Skille: 86/70
Poziom mag.: 19
Domyślny

Wyważenie profesij będzie raczej ciezkie a szczegolnie podstawiając rycerza i sorca. Ostatnich kilka updatów strasznie uitrudniły życie paladynom .
Rycerz..... hmm, jako iż nigdy rycerzem nie grałem nie wiem jaka jest tak naprawde jego sytuacja. Podobno gra się nim cieżko więc myśle że zmniejszenie many na exori by wystarczyło. No i jakies spawny dla rycerzy.
Paladynom wystarczyla by broń miotana tak z 5-6 atk a nie nieznikające speary ( co mi da że ona dlużej nie zniknie jak ja w monka walne za 50:/ a co tu mówić o większym skillu jak 90).
Grałem palkiem na paccu i troche mnie dziwi że rycerze nie expią na tombach w ank tam jest niezly exp w miare mało hp maja występujące tam potwory więc z gs`em styknie, paladym ma gorzej bo jak lurnie za dużo potworów to może byc ciężko, wię nowy spawn dla pali mile widziany
Prawdą jest, że trzeba by cos dać dla druidów bo p-storm to nieporozumienie.
Sorc........... Obecnie jest to najmocniejsz profesja ale czy najlepsza????
Żeby szybko expić potrzebuje duzo kasy a pasc moze strasznie łatwo paśc bez utamo a i z utamo nieśmiertelny nie jest. W ofensywie nie ma sobie równych ale zabic najtrudniej jest rycerzy 140+ lvlu maja 2k hp.
Sea jest offline