Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Modus
@ Sza i Razzi~
Zgadzam sie z wami 100%. Amilod to jakies nieporozumienie jest. Nawija cos ciagle ze do 40 dista i exp.
|
Jeżeli Ty wolisz trenować do 80 dista - powodzenia. Ja zaprzestałem trening na 13 lvl'u przy 37 dista, potem na lagach wbiłem parę skillów kamyczkami. Ogółem na 21 lvl'u miałem 59 dista, co na luzie pozwalało mi expić na sporej części potworów. Bardzo szybko wpadło 70 dista i na 45 lvl'u mam 76 dista. Jak używasz tej szarej masy między uszami, to bez problemu dasz sobie radę z 40 dista. Dist leci wystarczająco szybko podczas expa (chyba, że 1 dist co lvl aż do 70-tki, a po 70-tce dist co półtorej lvl'a to jest mało. Dla porównania - na przeskoku z 50 na 51 lvl wbiłem knightem między 15 a 20% skilla [74])
Cytuj:
Mowiłes ze sie zwraca bez zbierania lootu. Razzi Ci to pokazal ze tak nie jest a Ty po nim pocisneles zeby czytal ze zrozumieniem no to on pokazal Ci co napisales a ty gadasz ze sie pomyliles. Huj co sie pomyliles. Walisz glupoty i sie przyznac nie umiesz. Koles jaki ty wogole miales best lvl w tibi ? Gowno sie znasz i udajesz specjaliste. Nie slyszalem zeby jakis sorc expil solo z ue na demonach .... chyba na ots sie nagrales za duzo ^^ Masz knighta nie umiesz nim grac i nawijasz tylko to ble tamto tez -.- I odejdz wkoncu od kompa a nie co 30 sec sprawdzasz czy ktos napisal nowy post.
|
Skończyły się argumenty, to jedziemy ad persona? Zachowanie godne 7-latka.
Cytuj:
Co do mnie to mysle tak.
Sorc/drut - zostawic jak jest ewentualnie bardzo lekko cos dla druta
Pall/knight - dodac 
elo !
|
Myślenie nie jest twoją mocną stroną. Gdyby druid potrzebował ulepszeń, to prawdopodobnie MDW dzień w dzień by nie wyciągał na nim 2+mln expa, nierzadko i więcej.
Joł!
EDIT:
Cytuj:
Knight ma o wiele lepsze hity
|
A paladyn ma wyższą średnią. I co w związku z tym? Nie widzisz tej subtelnej różnicy "na czym expi hlvl paladyn, a na czym rycerz"?
Cytuj:
Problem w tym ze sorc expiac na behe z ue z predkoscia 400-500k/h ma zysk, a knight expiac z exori z predkoscia 200k/h ma waste i to spory. Dysproporcja pomiedzy tymi profesjami jest stanowczo za duza. Sorc ma więcej many więc wrzuci manashielda, zluruje pare behe i wali z ue a jak mu się skończy mana to ucieka na górę i napełnia. Sorc może wziąć naraz o 1-2 behe więcej niż ty bo ma więcej many niż ty życia.
|
To taki exp się sorcowi zwróci, ale na nowym świecie. Wątpie, żeby coś takiego było możliwe przy cenach np. 18k za gs'a, 30-35k za steel bootsy (ot, np. na Harmonii). To już chyba lepiej zabrać blokera.