Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor
Lenrock od długiego czasu pod nazwą PvP przyjeła się umiejętność walki czyli umiejętność trafiania z run i leczenia się.Angielskiego mnie nie ucz bo znam go bardzo dobrze i nie mam z nim problemów.Co do ucieczki to napisałem na czym ona polega już prędzej.Porozumiewanie się z drużyną?przecież PvP to player vs player więc gdzie tu ci drużyna potrzebna?Widzisz sam zaprzeczyłeś wojemu tłumaczeniu czym jest PvP.Trapy to nie jest PvP tylko wykorzystywanie słabości gry a mianowicie to było wykorzystywanie słabości gry bo nie wiem gdzie ty wdiziałeś PvP jesli jeden koles wskoczył na drugiego i go walił a ten pierwszy nie mógł się uhać.Jesli to to nazywasz PvP to gratuluje.Samo PvP jest to forma pojedynku a wiadomo że w pojedynku najwazniejsza była umiejętność celowania a nie ucieczki.Bo przecież idea pojedynku tak wygląda ze wygra lepszy.Chyba ze ktoś nie ma honoru i ucieka z pola walki może tak robiłeś to gratuluje.A wracając do PvP brałeś kiedys udział w prawdziwym treningu PvP?Widziałeś co się na nim robi?Na takich treningach sie trnowało strzelanie a nie uciekanie albo robienie trapów.Podczas walki 1 vs 1 jedynym trapem jakim możesz zrobić jest to rzucenie MW w przejsciu jedno kratkowym i jeśli ty musisz to trenować to gratuluej ponownie.Bo robienie trapów na potrzbey zabijanie innych i wykorzystywanie przy nich słabości gry to ejst Pkowanie a nie PvP.Więc twoje argumenty co do tego czym ejst PvP wogóle mnie nie rpzkeonały bo nie są one wogóle trafne i nie mają nic wspólnego z PvP.Jeśli grałeś 6 i wiesz jak to keidys wyglądało to poprzez pojęcie PvP określało się umiejętność trafiania we wroga a nie rzeczy które wymieniłeś a obecnie trafić w przeciwnika to jest rzecz banalna.
|
pierwszy raz slysze ze przyjelo sie, ze pvp to strzelanie z runek. bralem udzial w wojnie na kyrze i aldorze i kiklka razy mialem sytuacje ze bylem sam na sam z przeciwnikiem i kilkadziesat lvli odemnie wiekszym, po czym dalem rade mu zwiac przy tym mu skonczyly sie runy i mowiono o mnie ze mam pojecie o grze i dobre pvp, a wcale nie strzelalismy w siebie ciagle runkami (tibia 74-76). i pvp w duzej mierze zalezy od taktyki walki. mowisz co kurwa slyszales na forum.tibia.pl i pieprzysz mi tutaj glupoty