Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2007, 09:21   #102
Vepertoon
Użytkownik Forum

Vepertoon's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bols Pokaż post
Kurwa mac. Czemu tu musza byc takie tumany, ktore uwazaja ze jak powiedza: "ojej po co oni dali aimbota" albo "o boshe cipsoft to nooby ale ja nie uzywam aimbota bo ja jestem pro eful mastah pvp", to wszyscy im sie rzuca na kolana przyznaja racj, lol. Cipsoft zrobil to co uwazal za sluszne, oni sa pazerni i maja swoja polityke- wiedza co zrobic dobrze a czego nie.... Przestancie pierdolic o tym ze jest aimbot i ze to nei wielka sztuka kogos zabic. Chcesz to mozesz tego uzywac lub nie. Co to za roznica czy kilkasz myszka do piksela w bpku czy klikasz F1, moze to sie roznic paroma sekundami albo i mniej. Bardzo Was prosze nei pierdolcie tyle, bo chce sobie czlowiek poczytac fajny temat a zaraz widzi spam ze knight jest chujowy albo ze aimbot to ciota.
cos jeszcze chcesz powiedziec? nie? dziekujemy... wychodzisz? nie trzaskaj drzwiami... co do pvp zgadzam sie z Lenrockiem kiedys 20 Sorc mogl obiec 3 razy tibie uciekajac przed 50 sorcem [zakladajac ze ten nie uzywal UE(przypominam kiedys od 34 lvla)] nie tracac nawet 10hp... jesli tylko potrafil lawirowac i unikac sdkow a teraz? koles da na Ciebie attack, biegnie za toba i klika F1-F12... czy o to chodzi? ;< Jakis noob ktory kupil se chara z 50 lvlem zabija mniejsze lvle dzieki cip botowi... [biore pod uwage ograniczenia mniejszego lvla wynikajace z braku capa, slabych hitow z roznego rodzaji broni, mniejszej ilosci hp, a nie bra umiejetnosci mniejszego lvla]

Ostatnio edytowany przez Vepertoon - 05-02-2007 o 09:23.
Vepertoon jest offline   Odpowiedz z Cytatem