Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mazgier
Lol... Do łez rozśmieszają mnie palle jojczący jak rozwydrzone przedszkolaki nad "udupieniem" swojej profesji przez łamiace się speary/znikajace small stone'y. Oczywiście żaden nawet nie wspomni o tym komu/czemu zawdzięcza wprowadzenie takich właśnie utrudnień. Skillowanie na bocie se ne vrati, pora dorosnąć i przestać marudzić 
|
Nie wszyscy skillują na bocie. Na przykład ja tego nie robie. Więc nie mów że wszyscy paladyni to robią.
Ty jesteś taki cwany bo grasz sorcem na 97 lvl więc tobie nic juz teraz nie przeszkadza, a jak sądze nigdy paladynem nie grałeś, a jeżeli juz to zapewne na bocie.
\mi juz nawet nie przeszkadzaja znikające speary/small stones (ciekawe jak by sorce jęczały jak by im Wand co kilka k many znikał

), ale żeby one takich hitów nie waliły bo skillowanie z 84 distem na monku spearami to katastrofa.
Zgodze sie że rycerze mają cięzko i że coś można by w tym celu zrobić, ale na każdym serwerze zdecydowana połowa postaci to rycerze. Ci co chcą radzą sobie na tych dragach i dl`ach a reszta zaczyna grać sorcami