Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2007, 13:56   #160
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryszard111111 Pokaż post
Kasa moze i sie zwraca.
Ale wyobraz sobie noobka pierwsza postac zero eq zero kasy i jest palkiem po pierwsze musi na eq uzbierac i jeszcze kase na bolty czy chociazby strzały.
tymbardziej na facc.Z pacc to inna bajka. wiec zrozum innych.I kazdy ma inne zdanie.
Zdarza się. Ja po rotach biegałem tylko w scarfie. Z zarobionej kasy kupiłem sobie eq koło 20 lvl'a.

Btw., powiedz mi, jak ten newbie, pierwsza postać, zero eq, zero kasy ma kufa trenować? A raczej czym i na czym? Kase na allegro ma kupić na te speary? Wyżebrać? Poza tym nie wszyscy grają na pvp, żeby mieć monka do skillowania, ergo nie mają na tych pvp kumpli do stawiania monka (co jest kosztowną zabawą. Na pewno nie będzie stać low lvl newbie na zakup monka.)

@up - jak paladyn ma jeszcze latać na trolle po speary do treningu, to ten trenujący łukiem na rotach osiąga jeszcze większą przewagę. Odjeżdża Ci w lvl'u i diście. A Ty nie potrafisz mu nawet w diście odjechać.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."

Ostatnio edytowany przez P0nury - 05-02-2007 o 13:57.
P0nury jest offline