Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sea
Skillowanie może byc dochodowe trzeba umiec skillować ja skilluje od kiedy wyszedlem na maina i na brak kasy nie nażekam trzeba wiedziec co i jak robić
|
Skillowanie palem jesli w ogole przynosi jakikolwiek dochod to na pewno duzo mniejszy niz expienie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tucar
omg... wbij najpierw 200 lvl... ja na bohy zbieram i zbiream i nie moge uzbierac bo co ide expic to z 5 k na manski idzie a sd tez wieczne nie sa
a koledzy kinghci i palle juz dawno to owe buty maja...
|
Ty gadasz o poziomach od 1 do 33, ja gadam o powaznej grze w Tibię. Na 100+ sorce zarabiają duzo wiecej kasy niz knighci.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ane
Gram sorciem, więc zrozumcie, że nie chcę, by stał się kaleką czy coś w tym rodzaju
|
Sorc nawet bez wielu swoich podstawowych czarow takich jak vis/mort i tak bylby obecnie lepszy od knighta. (gdyby knightowi nic nie dołożyli) Knight jest po prostu kaleką, która nie trafia z broni w najmocniejsze potwory. (na których się, de facto, expi na wyższych poziomach...) Podwyższenie hitów knighta to zabieg niezbędny dla wyrównania profesji.
Cytuj:
Nigdy nie grałam knightem, więc na pewno mnie skrytykujecie. Ale sadzę, że ta profesja wcale nie ma tak źle! Życia ma tyle, że sorc i drut mogą tylko pomarzyc!
|
Z tym się akurat zgadzam, bo duża ilość hp to jedyny atut knighta.
Cytuj:
A już o cap. nie wspomnę.
|
Tutaj już się nie zgadzam. Każdy może tachać rzeczy po ziemi. Na światach pvp nikomu nie zabierają, a jeśli komuś zabiorą to łatwo można zabić złodzieja drugim charem. Jeśli wydaje się wam, że sorc/drut na hunt bierze tylko tyle manasow/run na ile starcza mu miejsca w bp, to sie grubo mylicie. O loocie juz nawet nie bede wspominal, bo to oczywiste że targa się go po ziemi w lootbagach.
Cytuj:
Knight jak idzie po loot to moze siedziec i zbierac go całymi godzinami.
|
Do backpacka może zbierać przez góra pół godziny, a potem zabraknie mu miejsca i wszystkie profesje włącznie z knightem muszą robić lootbaga. Przewaga zaprawdę ogromna.
Cytuj:
Sorc\Drut w tym czasie kilkadziesiąt razy musi obrócic do dp i spowrotem...
|
Aha, czyli nie wiesz co to jest lootbag i do czego służy skoro tak gadasz...