Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2007, 16:07   #107
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor Pokaż post
Na forum Tibia.pl pjawiłem się dopiero 2 raz najczęsciej korzystam z Tibia.com ale nie każdy może to uczynić ponieważ niektórzy mogą nie znać angielskiego.Lenrock swoją wypowiedzią przypominasz mi 15-letnie dziecko które osiągneło maxymalnie 50 lvl.I ty twierdzisz ze ja używam rzeczy podanych na Tibia.pl i na forum tutaj?A ty sugerujesz sie poradnikami więc udowodniłeś że masz 0 praktyki w tej grze i tak naprawde nic nie wiesz a swoją cała wiedze bazujesz na poradnikach.No ciesze się że grasz długo aż bym ci piątke przybił ale to nierealne.Nazwy które mi podałeś nic mi nie mówia pewnie dlatego że nie wnikam w 80% polskich noobów grających na antice.Ja mam swoje zdanie na temat PvP i obecnego wyglądu Tibi i go nie zmienie.Bot wprowadzony rpzez Cipów spowodował że skończyłem całkowicie grać ponieważ ta gra obecnie nie ma sensu upadły jej wszystkie wartości a obecnie liczy sie tylko lvl.Mas zna dorum pewne poparcie bo większość osób które cie popierają to gracze takiego samego pokroju jak ty czyli osoby które naprawde mają małe pojęcie o tej grze.Nie twierdze że PvP to wyłacznie trafianie z run ale po tym jak wprowadzony bota jestem pewny że idea PvP całkowicie upadła.Bo kiedyś podstawową rzeczą aby nie dać sie zabić były uniki i dobre "uciekanie i robienie zwodów" przy jednoczesnym trafianiu z run.A obecnie w jaki sposób możemy robić zwody i uniki jak i tak każdy cie trafi.A więc podsumowując osoby które bronią Cip Bota są to osoby których PvP = 0 i które dopiero teraz moga kogoś zabić i zaistnieć bo predzje było to nierealne.
A co do ciebie Bols to twoja wypowiedź jest bardzo ambitna i bym sugerował abyś powtórzył podstawówke może się tam coś nauczysz bo w chwili obecnej masz bardzo zauważalne braki w wykształceniu.
I gave examples of this guide therefore, because in it everything what he has in himself is pvp. I can see that you know about me everything! Where I played which reached the level but actually you are knowing nothing. This way I am 16 years old and I regard myself still as the child but you most probably are adult and at all. I have my sentence to this topic, you have one's and this way let stay. Only if I can see that somebody is writing about it automatically he is anxious. And please don't already tell me, that my greatest achieved level it 50 since you really are knowing nothing about it.

Peace,
Lenrock.

taki pro gamer jestes wiec powinienes zrozumiec moj 'popis' (pewnie tak to nazwiesz) angielskiego

@down

sesja byl jednym z pierwszych polakow ktorzy zaczeli grac w tibie. tak na niego mowili. stare czasy

Ostatnio edytowany przez Lenrock - 05-02-2007 o 16:16.
Lenrock jest offline   Odpowiedz z Cytatem