Sorc, druid i paladyn mają mana shieldy. To ich też broni więc mają życia podobnie według mnie

Co do wyważenia postaci to wystarczy dać paladynowi jakąś lekką broń do skilowania, którą można kupić tanio za bardzo małe pieniądze. Knight według mnie został stworzony dla niskich leveli i bardzo wysokich tzn. jak ktoś gra pierwszy raz w tibie to najczęściej wybierze knighta. Pogra troche, postać mu się znudzi, zrozumie następne profesje i zrobi inną. Dla wysokich tzn. ma inne postacie i teraz chce wytrwale grac knightem. Dużo skiluje i osiąga wysoki level. Duzo ludzi mówiąc o knighcie mówi o nim albo o najlepszej profesji (pod względem skilowania) albo o najgorszej. Według mnie najtrudniejszy jest paladyn. Do niego potrzeba dużo kasy, cierpliwości, czasu, duzo kumpli i szybki internet. Jak się to ma to wtedy paladyn jest najlepszą profesją. I mówcie co mówicie, ale każdą profesją da się osiągnąć bardzo duzo. jedną łatwiej, jedną trudniej

Jak cipowie będą wyważać profesje to niech lepiej nie przesadzają, niech nie biora tego, co dali tylko dodają coś co polepszy jakąs profesję w stosunku do innych...