Zobacz pojedynczy post
stary 18-09-2004, 09:15   #1
Evenement
Użytkownik Forum

Evenement's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2004

Domyślny 7 lvl w hellgate...

Wiec postanowilem ze zaczne grac druidem bo knightem misie nudzilo juz trenowanie itp. Lecz niestety pechowo zaczolem i ledwewo wyszedlem na mainie i juj ded od pekowaca . Ale sie nie zmartwilem i z kumplem poszedlem do gh bedac na 7lvl. I nie straszny ten hg jak go maluja jesli sie wie gdzie chodzi. O to ss'y z tej wycieczki

1. Zaraz po teleporcie do hg

2. Podazam wzgodnie ze wskazowkami kolegi ktory na mnie juz czeka ( troche tam ciemna swoja droga )

3. No trafiłem dobrze

4. Jak w bajkach maly most nad lawa i ogniem

5. Kumpel pokazuje kilka miejsc: tutaj mnie prowadzi na elfy

6. No mila niespodzianka dla kumpla tuz przed zejsciem do elfow ( akurat robil gfb na nie )

7. Scout juz padl wiec wbijam tam lac zwykle elfy i odrabiac lvl. Efekty ponizej w ssie

8. Troche bugow. Kupel mowil ze jak jest full resp to 2 k expa idzie tam walnac za 1 raz

9. Grzybiarnia. Nheero stal u gory i blokowal resp scouta bo nie mial runek na niego

10. Nastepnie pokazal mi swojego "przyjaciela". Podobno go dokarmia

11. Gdy Nheero sie wital ze swoim friendem ja nie proznowalem i 1 mlvl nabilem

12. Noi wkoncu doszlismy na nasz glowny obiekt. Wybieg z rotami:

13. No nie pogardze tym co mi daja a daja awansik w axach

14. No i w shieldingu good

15. No i 2 mlvl

16. A tu juz dzisiaj ciag dalszy wyprawy tym razem jestem sam ( wczoraj sie w hg wylogowalem i dzis dokanczam ) Juz 9 lvl jeszcze 1 i bede mial many na hmmy

17. No naprawde 1 lvl nabic i zaczac robic hmmki

To wszytko prosze o komentarze

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.