Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor
Lenrock swoją wypowiedzią przypominasz mi 15-letnie dziecko które osiągneło maxymalnie 50 lvl.
|
Wlasnie pokazales ze masz jakies uprzedzenia do osob 15 i mniej lat... widzisz moja dziewczyna ma 15 lat [ja 17] no teraz wlasciwie mozeszdodac nam po roku ;> i wcale nie uwazam jej za dziecko, ba uwazam ze jest Hummm bardzo inteligentna ;>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zami
Ma szczescie, ze z reguly nie chce mi sie tak wczesnie wstawac, zeby mu sprac dupsko.
|
Tak? cos mi sie zdaje panie mistrzu ze jakbyscie sie umowili na duela to bys wpadl z kolegami... jak wiekszosc osob ktore sie uwazaja za pro gammerow... sadzac po wypowiedzi on sie nie "boi" Ciebie tylko kolegow ktorzy przyleca jak po nich napiszesz....
@Sattor z twoja wypowiedzia [ z ktorej pochodzi pierwszy cytat ] zgadza sie do polowy... Pvp umarlo jesli chodzi o ucieczki ale wiesz jak juz ktos powiedzial pvp to nie tylko runy i ucieczka ale takze sprawne wykorzystanie terenu, abo byl mozliwosc zrobic trapa, sprytne wykorzystywanie bledow przeciwnika... Bo co z tego ze bede umial dobrze uciec przed trapem i trafic z sdka jesli nie bede potrafil szybko uzyc hotkeya z napisame Exura Vita.. albo bede uderzal sdkiem w przeciwnika ktory ma 1500~ hp a ja sam mam 14... i lece na hmma.... lub sytuacja odwrotna uham sie majac 600~hp zamiast uderzyc przeciwnika ktory ma 120~hp? pomysl nad tym i nie ograniczaj sie do tego "Tibia jest do dupy bo jest cip bot, nie ma pvp, faktycznie ograniczylo sie pvp ale nie umarlo calkiem po protsy cip bot zmienil wyglad wojen dla jednych na lepsze dla innych na gorsze ....
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zami
ice'soldier brzmi znajomo ale jakos nie kojarzy mi sie z czasami 6 lat temu kiedy to byl tylko 1 swiat. gracz sesja? pierwsze slysze.
|
Hummm jak mnie wkurza kiedy ktos gada ze gra X lat i zna wszystkich -.^ sprawdzasz wszystkich ... wiesz na wielu servach jest pelno takich - maja 50 lvl z rsem kozakuja a potem pod dp wpada 40 lvl jebnie typa z 2 FE a ten potem sapie sie mowi ze koles jest "hantet" i mimo ze rzeczywscie zna mnostwo h-lvli to dalej nie rozumie ze koles ktory go ubil nie gra w tibie tylko zabija takich kolesi co za bardzo kozakuja....
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piomos
Tomek wyluzuj, nie widzisz kto tutaj pisze i jakie daje odpowiedzi? Zeby mi sie to nie powtorzylo, bo skontaktuje sie z JANEM i bedziesz mial przejebane
Zami, gdzie tam... przeciez on nie pamieta nawet czasow Wilhelma Tella czy Tezeusza
|
No tak Ty pewnie pamietasz wszystko bo Bubble to twoj rl wujek, grasz w tibie 25 lat [wiem ze wtedy Tibii nie bylo] a twoj char walczyl w powstaniu przeciwko cipsoftowi [bylo takowe?] i wogole jestes taki pro gamer ze Gmae Masterzy to twoje ziomki i z Xadamem na piwko hasasz ;] Powodzenia ;>
@Dwik
Prawdy Troche w Tym jest

Ale albo sie dostosowujesz albo nie grasz >Patrz moja wypowiedz wyzej<
Tak wiec panowie widzicie kazdy ma inne zdanie wiec czy jest sens sie klocic? tylko se narobimy wrogow nawzajem, znienawidzimy sie [Ci mniej inteligentni] a po co? lepiej uszanowac czyjes zdanie. I tak na sile go nie zmienimy