Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor
Co do twojego posta to nie jestem w stanie na niego odpowiedzieć ponieważ twój angielski jest niezrozumiały.W swojej wypowiedzi popełniłś karygodną ilość błędów i jest ona bardzo nieczytelna więc prosze o pomoc.Może nie jestem w stanie jej przecyztać dlatego że nie specjalizuje się w angielskim używanym przez "Polaczków" twojego pokroju tylko wole używać takiego jakim posługują się obcokrajowcy z którymi idzie się dogadać.Nie dziwie się że dogadujesz się z innymi osobami które prezentują podobny poziom angielskiego jak ty ponieważ "wy" zawsze się zrozumiecie.Patrząc na twoja wypowiedź na myśl przychodzi mi tytuł jednej z piosenek Kazika który świetnie oddaje twoje umiejętności a tytuł ten brzmi : "No spiking inglese".A co do tych potów to chyba jesteś sprzedawcą garnków że miałeś ich aż tak duzo przy sobie.
Vepertoon
Ale cyz ja napisałem ze osoby 15 letnie nie mogą być inteligentne?Osoby 10 letnie są inteligentne.Osobiście znam 4 latka który perfekcyjnie dodaje odejmuje i bardzo dobrze czyta.I to jest przejawa inteligencji.Każdy z nas może byc inteligentny.Ja po prostu po dzienninym zachowaniu wyżej wymienionego pana wywnioskowałem że ma 15 lat a po jego angielskim wnioskuje że ma 12 lat ale cuż nic na to nie poradze.A co do szybkiego uzywania hot keyów to raczej potrzebny jest refleks a przy uhaniu się jak ma się 14 hp zamiast walnięcie wtedy sds i padnięcia to też nie jest potrzebne PvP tylko wtedy wystarczy myśleć żeby tak uczynić.No czasami też jest potrzbeny trzeźwy umysł ale napewno tego nie nazywa sie PvP tylko racjonalnym myśleniem.
Ja się z nikim nie kłuce ja po prostu udowadniam Lenrock-owi że jest w wielkim błędzie i również staram sie jak najszybciej pokazać mu jego wady i braki w wykształceniu żeby nie zapadł w samozachwyt.
|
Tylko powinienes wiedziec ze jesli on nie bedzie chcial zrozumiec to nie zrozumie, jesli bedzie chcial wpasc w samo zachwyt to wpadnie i Ty mu nie pomozesz... widzisz on moze myslec o tobie to samo co ty o nim, to sie nazywa roznica zdan, wiec po co sie klocic. Popatrz na na tytul tematu.. widzisz? film pk a my sie klocimy co to jest pvp, dla Ciebie to strzelanie runakami, dla niego uciekanie przed runkami, dla mnie to i to oraz trzezwe myslenie i wiem ze mojego zdania nic nie zmieni i waszego tez nie, skoro pierwsze posty i pierwsze wypowiedzi tego nie zrobily nastepne tez tego nie zrobia ;> Wiec proponuje zamknac temat, niech inni uzytkownicy komentuja film a my przestanmy sie klocic