Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor
Vepertoon
Ja po prostu staram się udowodnić co niektórym że nie śa tacy super jak im się wydaje.Ja nie jestem idealnym i nie uważam siebie za takiego ale niektórzy sa skłonni tak się nazwać i jeste tu po to aby tkaim ludziom wytykać ich błędy.No i masz racje ja swojego zdania nie zmienie bo uważam że mma racje ale nie każdy musi uważać tak samo wystarczy że pdoa mi jakieś normalne i trzeźwe anty argumenty.I PvP to dla mnie umiejętność celolowania w innego i leczenia się jka i robienia uników przed dostawaniem ale nie uciekanie w dal(to tak na marginesie).
Lenrock
A co ty tak z tym pro?Nauczyłeś się jednego obcojęzycznego słowa i szpanujesz?Gratuluje kolego.Ja w samozachwyt nie wpadłem i nie planuje wpadać ponieważ wiem że nie jestem idealny i mam wiele wad.Po prostu chce ci udowodnić jakim "prostakiem" jesteś bo niestety kreujesz się na osobe wybitną ale na tą kreacje mogą się jedynie złapać tanie "Polaczki".No oczywiscie że tobie nie przyznam racji bo jesteś w błedzie ale jeśli ktoś mówi prawdziwe sentencje to oczywiście przyznam mu racje np. przyznałem racje Zamiemu jak powiedział że Lemmy jest bogiem (w sensie umiejętności muzycnzych oczywiscie bo jak to sam Lemmy stwierdził on nie jest Bogiem bo Bóg jest od niego o głowe wyższy).A ja nie msuze nic pisać po angielsku bo sam dobrze znam swoje umiejętności i nikomu nic nie msuze udowadniać w szczególności tobie.
|
propropropropropropropropropropropropr
opropropropropropropropropropropropropropropr
opropropropropropropropropropropropropropropr
opropropropropropropropropropropropro.
ale ze mnie kozak. widzisz juz po twoim poscie mozna wywnioskowac ze jestes idiotą. jak mozesz powiedziec ze jestem prostakiem po tym jak wypowiedzialem sie na temat pvp w wirtualnej grze? mozesz mnie poznac na rl, jezeli stwierdzisz na podstawie rozmow ze mną, mojej wiedzy, mojego zachowania, charakteru, ubioru, ze jestem prostakiem - wtedy ok. moze i jestes 'dorosly' jak to mowiles, ale zachowujesz sie jak gowniez