Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2007, 21:10   #191
amilold
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tuhamiid
Amilold odpowiem na kilka twoich postów, niechce mi sie ich wszystkich cytowac wiec tak.. zaczne od postu "200 lvl i expienie z ue na demonach"

Jest to nie wygodne oraz nie oplacalne zbytnio, Lepiej wyjdzie Knight 2 sorców i Exori Mort-Zapewne mnie wysmiejecie i bedziecie pisac "Weez demona z mort glupi jestes" A znam wiele osób co tak expia.
Na 200+ zwraca sie z ue a exp jest duzo szybszy niz z mortow wiec nie widze potrzeby zeby expic tak jak ty mowisz.
Cytuj:
"Knight najmocniejszych potworków nie hita" - Nie prawda poniewaz jedne z najbardziej oplacalnych potworów dla expa oraz loota są Warlocki, które maja mało hp, słabego defa i knight powiedzmy na 150 lvlu. moze spojnie na nich expic bijac tylko z broni+explo jak zniknie.
Najmocniejsze potwory to demony i wzwyż. Tych już knight nie hita, a na nich sie wlasnie expi na 200+.
Cytuj:
Moze i tak ale np. Knight na potworkach typu DLe/Smoki/Of/Culty(co jest najczesciej wybieranym expem przez knighta) wystarczą manasy i Exura.
No i nie wychodzi az tak znowu duzo taniej niz z uhami. Knight ma kiepska sile exury.
Cytuj:
Owszem ale knight uleczy sie uhem 800+ a sorc manasem ~100 many.
No i co z tego? Przeciez mozna expic up/down i wtedy sorc ma duza przewage.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finch
Zastanów się czy pallem na skillach 40 dista możesz na cyce albo cos podobnego To strata czasu i kasy !!
Mogę, jak zbieram loota to od 40 dista na cycach sie zwraca. I nie tylko na cycach, bo takze na soldach, ghoulach i paru innych potworach.
Cytuj:
Pallkowi rosną szybciej skille dlatego że ma trudniej trenować , musi podnosić speary ( mówie tu o grze fair czyli bez uzywania botów)a za to knight ma łatwiej to mu skille idą wolniej!!!!!
Pal ma latwiej bo wbija 40 dista i juz dalej nie musi trenowac. Knight ma trudniej bo musi trenowac conajmniej 500 godzin. (oczywiscie jesli chce zadawac przyzwoite obrazenia bo jak kogos satysfakcjonuja hity po 50 to niech nie trenuje)
Cytuj:
Jak grałeś kiedys pallkiem to ciekawe jak na 40 discie chodziłes na cyce.... Może to był jakis bug że łatwo i bez waste ci sie expiło..... Knight na 40 skillu też nie wali żle co prawda nie pójdzie na cyce ale na dwarfy z pewnością...
Expiłem na cycach od 40 dista w rl tibii (nie na otsach tak jak ty) i koszty zakupu strzal zwracaly mi sie z loota bo robilem lootbaga. Knightem na skillu 40 mozesz zabic co najwyzej zwyklego mino wiec pal bedzie expil duuużo szybciej od knighta.

Ostatnio edytowany przez amilold - 05-02-2007 o 21:15.