Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2007, 21:25   #193
amilold
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finch
PO pierwsze nigdy nie grałem na otsie!!
Powinszować.
Cytuj:
Po drugie 500h to chyba na skille 80 a knightem nawet na 40 mozesz ładnie expić ( jak nie było jeszcze wandów jak grałem drutem to waliłem z miecza serpent sworda i brałem po 20+ hity)
Na skillach 40 zabijesz co najwyzej zwykle mino i to na 3-4 hity. Pal na skillach 40 bierze cyca na 5-10 hitow. Zarowno knightowi jak i palowi sie zwraca. Sam ocen kto ma lepiej.
Cytuj:
Po trzecie może pallowi expi sie łatwiej ale to nie dlatego że mocniej wali ale dlatego że wali bez kontaktu z potworem!!!
Pal wali mocniej od knighta. Postaw sobie np monka jakims drugim charem lub niech kumpel postawi i karz atakowac go najpierw knightem a pozniej palem o tym samym skillu. Pal z bolców będzie miał o 10-20 hp wyższą średnią niż knight z broni 45-47 ataku. Knight ma tylko wyższe max hity, ale też duzo czesciej w ogole nie trafia w potwora wiec ogolnie ma slabsze hity.
Cytuj:
Dobijasz mnie człowieku.... i jeżeli tak cie to boli że knight ma przeje***** to nim do h** nie graj!!!!!!!!
Ty mnie uwazasz za idiote ktory gra zdecydowanie najslabsza profesja? No jasne ze nie gram knightem bo to teraz taka ciota ze aż wstyd powąchać.

Ostatnio edytowany przez amilold - 05-02-2007 o 21:28.