Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finch
PO pierwsze nigdy nie grałem na otsie!!
|
Powinszować.
Cytuj:
Po drugie 500h to chyba na skille 80 a knightem nawet na 40 mozesz ładnie expić ( jak nie było jeszcze wandów jak grałem drutem to waliłem z miecza serpent sworda i brałem po 20+ hity)
|
Na skillach 40 zabijesz co najwyzej zwykle mino i to na 3-4 hity. Pal na skillach 40 bierze cyca na 5-10 hitow. Zarowno knightowi jak i palowi sie zwraca. Sam ocen kto ma lepiej.
Cytuj:
Po trzecie może pallowi expi sie łatwiej ale to nie dlatego że mocniej wali ale dlatego że wali bez kontaktu z potworem!!!
|
Pal wali mocniej od knighta. Postaw sobie np monka jakims drugim charem lub niech kumpel postawi i karz atakowac go najpierw knightem a pozniej palem o tym samym skillu. Pal z bolców będzie miał o 10-20 hp wyższą średnią niż knight z broni 45-47 ataku. Knight ma tylko wyższe max hity, ale też duzo czesciej w ogole nie trafia w potwora wiec ogolnie ma slabsze hity.
Cytuj:
Dobijasz mnie człowieku.... i jeżeli tak cie to boli że knight ma przeje***** to nim do h** nie graj!!!!!!!!
|
Ty mnie uwazasz za idiote ktory gra zdecydowanie najslabsza profesja? No jasne ze nie gram knightem bo to teraz taka ciota ze aż wstyd powąchać.