Straaaaszny klon z tego co widze po screenach chwilowo ściągam. jak tu jest z expem tak jak w maple czy szybciej/wolniej?
Pozdrowienia
Jeszcze spytam co mi radzicie : Assasina z Claw'ami (Szpony) czy Magicana z  Staff'ami?
Edit : Gra fajna to co inne nż w maple : Bronie Questy czyli podstawy, troche atak zmieniony gdy za atakujemy "hit wchodzi" trocszke później niż zaatakowaliśmy oraz inny wygląd przecięcia (też podstawa 

) itp. ubrań na początku jest dość mało i włosów (albo ja nie odkryłem mega opcji zmieniania kolorów). Troche inaczej się odnawia mana tutaj (Ghost) medytujesz a tam(Maple) poprostu stoisz albo jak masz coś do siedzenia siedzisz. Instalka waży mniej od maple i chwilowo nie spotkałem żadnego cheatera*. Mój nick Karl0ss
*- chociaż tam nie ma botów (chyba  ) to przynajmniej w maplestory już wymyśili "hacki" tzn. zmieniali coś tam kliencie itp. i mieli "lekką" pomoc.
) to przynajmniej w maplestory już wymyśili "hacki" tzn. zmieniali coś tam kliencie itp. i mieli "lekką" pomoc.
@2XDown
Powinno pójść
Edit (Jak ja lubie mieć posty na  strony) : Jest też możliwość gry w trybieokienkowym co oferuje gadanie (przez np. GG) z kolegami i granie