Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2007, 23:05   #53
d4rqu
Zbanowany

Data dołączenia: 28 11 2006

Domyślny

Mam druta na wysokim poziomie, ale postanowiłem, że będę grał knightem. I tak, rzadko gram, a jak mnie nie ma to mogę zostawić na monku afk żeby skill leciał

slimaczek - Jedna z nielicznych mądrych osób na tym forum. Jednak nie ze wszystkim się zgadzam, m.in ze stwierdzeniem, że każda profesja jest dobra w pvp. Prosty przykład, sorcem na 100lv możesz spokojnie ubić dowolnego gracza poniżej 40lv, knightem na 100lv nikogo mającego uhy raczej nie ubijesz (chyba, że nooba). Piszesz, że knight ma dużo hp i najciężej go ubić? Zgadzam się, ale powyżej 50lv posiada się protekcje, gildie i raczej mało kto cię będzie pkował - chyba, że na wojnie (ale tu profesja i tak mało daje, wystarczy paru shoterów więcej i każdego knighta położą). Nie wspomnę o tym, że knight nie posiada great haste, mw, magic shield.

Kolejna rzecz o której nie wspomniałem to party exp. Knight moim zdaniem powinien zbierać exp za blokowanie potworów, ponieważ blokowanie według mnie jest stratą czasu. Oczywiście może być dobry zarobek, jednak czy nie lepiej za ten czas poexpić i zrobić lootbag? Zarobek mniejszy, ale exp jest, a to jest chyba ważniejsze.

Ostatnio edytowany przez d4rqu - 05-02-2007 o 23:20.
d4rqu jest offline   Odpowiedz z Cytatem