Moge sie zgodzic z srednia zadawanych hitów.
Crystal.
"- siła czarów knighta powinna wzrosnąc (mocniejsze hmm, explo, gfb oraz silniejsza exura),'
z tym sie zgadzam.
'Moze jak przeczytasz to przestaniesz *ierdolic brednie jaki to knight wymiatacz -.-"
Powiedzialem ze mega wymiatacz?
Zaczelismy od sorca, mówilesz ze jebanie z ue-Napisałem Ci ze z morta expienie wychodzi taniej i dluzej poexpisz bijac z morta za 50k wydane na manasy niz za 50k wydana i bicie z ue.
Sorc bez knighta by sobie rady nie dał.
Potem przeszlismy do knighta i hydry. Dobra mogłem sie mylic z ta srednia hitów. Zwracam honor.
Expo na warlockach jest lepsze niz na demonach(chyba ze goroma ale tylko z blokerem)
Teraz druid-Profesja expiaca tak jak sorc uzywajac run/visów-Brak UE nie jest wielka strata, jedynie podczas wojny, oraz turdnych sytuacjach co trza rozpieprzyc kilka potworó naraz oraz niektórych questach.
Najwieksza zaleta druida-leczenie.
Palek-Mozna nazwa go uniwersalna postacia-Do blokowania sie nadaje tylko brak exety res zmniejsza mozliwosci. Expienie palem fajne, ale brakuje jakiegos czaru ofensywnego, mogli by dodac.
Rooksyater-Moze jakiegos ghoula by dodali im? Chociarz cipsoft nie powinien , bo wkoncu rook wyspa dla nowych zeby sie poduczyli pdostaw, no ale jak ktos wybral zycie rookstayera to chociarz ghoula by mogli dodac.
Mam zamiar zakonczyc juz ta bezsensowna klótnie. Bo bedziemy tak do rana.
więc go w dupe słordem kłuje 
|
Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 06-02-2007 o 00:24.
|