Cytuj:
Oryginalnie napisane przez alahakbar
@up
To korzystaj i sie smiej;p
@paladinka
Pisales cos ze ban jest na podstawie postow z forum jakiegos namefuckera, a ja slyszalem ze passy do paladinki mial tez ktos z zagranicy i wystarczylo sprawdzic IP hmm...?
Wojna zaczela sie kiedy bb zabilo sputnika. Raz a pozniej drugi. Na szczescie ekipa z b-stoku trzyma sie razem, maja tez dobre kontakty z nazgulem wiec teraz to oni beda dyktowac warunki(malo sorcow w bb, pg ze strony nazguli, ban dla paladinki i tego kolesia co ma passy do dranita). tak wiec sytuacja na danubi sie zmieni;]
|
Sputnika zabil vete i RMII za drugim razem(a juz nie byli w BB owczac odeszli by nie robic zamieszania), za pierwszym razem ja i Musicmaster. Wiec na dobra sprawe zabil go tylko jeden BB i 3 ex BB. Ale ex to prawie jak aktualny BB

A czy sie zmieni sytuacja hmmm napewno ale na jaka czas pokaze.
Jak juz pisalem wojna trwa juz kawal czasu. A ze czasem jest spokojniej to co innego. A reaktywacja wojny zaczela sie po "Zdradzie" Dixtry - za co poniosl kare. Sputnik padal za swe grzechy, zreszta co on moze teraz zdzialac na wlasna reke ?? Musial gdzies sie zaczepic. Pytacie czy bedzie wojna. zapytajcie raczej kiedy sie skonczy

. Wojna to nigdy nic dobrego ale satysfakcja z wygranej jest przeogromna. Piszecie ze kurwa mac sprzedalem chara... Ja pierdole naprawde was pojebalo

. Ja juz slyszalem z 10 hisotri na temat sell Paladinki - w tym ze koles z Nazguli ja kupil

. Jak Nexa sprzedali to nikt nie pipczy. Jak Nazgule uzywali Team Makro nikt nie pipczy. Jak BB zalapia Bana to ludzie sie gotuja

. Poczekamy i sie przekonamy co bedzie. Narazie sa Bany - jak to toturki a raczej senior toturki moge sciemniac z Nazguli to zobaczymy co sie stanie jak my poraportujemy. A no wlasnie a wiecie ze Dixtra ma 2 ownerow stale na nim grajacych ?? Wiecie ze trzon Nazguli ma kazdy od kazdego pass i acc ?? A wiecie ze BB ma z 10 acc numerow od Nazguli

?? Zgandijcie jak to mozna uzyc?? Np. Blokowanie IP na 15 minut tak jak robia i robili to Nazgule czaly czas.
Wojna to wojna a ze wy sie na jej temat wypowiadacie nei uczestniczac w niej to juz inna sprawa

.
Wojne zawsze ktos wygrywa, a czy bedzie to tym razem BB czy Nazgule a moze Gandalf i Hobbici

to okaze sie kurwa mac z czasem i nie spekulowac mi tu na cos o czy m nei macie pojecia bladego
Nie mam fotek nie mam Filmow.

I to chyba byl moj osttani post w tym temacie bi bi