Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Zmienilem zdanie i przywrocilem temat. Pozwolilem sobie takze na lekkie zmienienie twojego posta. Niech zostanie tak, jak jest.
Pozdrawiam,
Shinjix.
|
- PW wysłane do mnie od Shinjix'a. Więc ? Nie został przywrócony. Odpisał, że zmienił zdanie. Tutaj wychodzi jego profesjonalizm.
Po 1 Bez bluzgów itp - ok, szkoda tylko, że post wyżej nie toleruje tej zasady.
Po 2 Tibia.org.pl, tibians.com - tam też jest ten temat, hunted i tibia wiki też niedługo.
Po 3 Pokaż mi jakiś dowód, że to quest. Jest nagroda ? - NIE, Trzeba zrobić coś specjalnego tak jak w innych questach ? - NIE, ja was nie rozumiem. To jest zwykły trick tak samo jak pieczenie chleba ... Ehhh
Po 4 Czy wy naprawdę uważacie, że taki potężny miecz może być na rooku w czyiś rękach ? Wyobraźcie sobie wszystkie expowiska wybijane natychmiastowo. Jakie hity by ten miecz dawał ...
Moim zdaniem to wszystko jest niepotrzebne. Te całe awantury itp. QS mówi tylko o questach, o trickach nie wspomina ... Nawet jeżeli to quest chociaż nie ma dowodów, to przecież to jest tylko część tego "niby questa", a takich rozwiązań części questów na forum jest rozsypane po prawie wszystkich podforach. To tyle.
A i jeszcze jak ktoś chce solucję to pw do mnie. Albo poszukać na tibia.org.pl
Dziękuję i pozdrawam.