Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2007, 11:16   #10
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Coray Pokaż post
- PW wysłane do mnie od Shinjix'a. Więc ? Nie został przywrócony. Odpisał, że zmienił zdanie. Tutaj wychodzi jego profesjonalizm.
Pierwotne usuniecie tematu, bylo w celu przemyslenia sytuacji. W nocy - pod wplywem jakiegos impulsu - odblokwoalem go. Dzis rano przemyslalem sprawe i znow usunalem. Poza tym, nie ty tu jestes od oceniania mojego profesjonalizmu.

Cytuj:
Po 1 Bez bluzgów itp - ok, szkoda tylko, że post wyżej nie toleruje tej zasady.
Takie rzeczy sie raportuje, a kazde zlamanie regulaminu bedzie karane.
Cytuj:
Po 2 Tibia.org.pl, tibians.com - tam też jest ten temat, hunted i tibia wiki też niedługo.
Juz Ci pisalem - nie obchodza mnie inne strony. Tu jest tibia.pl.

Cytuj:
Po 3 Pokaż mi jakiś dowód, że to quest. Jest nagroda ? - NIE, Trzeba zrobić coś specjalnego tak jak w innych questach ? - NIE, ja was nie rozumiem. To jest zwykły trick tak samo jak pieczenie chleba ... Ehhh
A w takich questach jak Eleonore quest, postman quest, czy jednorazowej misji w banshee quest sa jakies nagrody rzeczowe? Nie. Tez trzeba poprzechodzic przez rozne miejsca. To są CZĘŚCI questa.

Cytuj:
Po 4 Czy wy naprawdę uważacie, że taki potężny miecz może być na rooku w czyiś rękach ? Wyobraźcie sobie wszystkie expowiska wybijane natychmiastowo. Jakie hity by ten miecz dawał ...
A skad mozesz znac zalozenia twórców tibii??

Cytuj:
Nawet jeżeli to quest chociaż nie ma dowodów, to przecież to jest tylko część tego "niby questa", a takich rozwiązań części questów na forum jest rozsypane po prawie wszystkich podforach. To tyle.
Przypomne ci czesc regulaminu:
Cytuj:
6. Questy
  1. Żadnych solucji (nawet częściowych)
  2. Nie wolno wklejać filmów, które pokazują całą drogę do questa i jego rozwiązanie. Można natomiast robić zdjęcia/filmy w ostatnim pokoju z nagrodami, ale bez podawania drogi, jak się tam dostać.
  3. Co dokładnie rozumiene jest pod pojęciem "solucja"?
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One

Ostatnio edytowany przez Shinjix - 06-02-2007 o 11:35.
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem