Cytuj:
Po 2 Tibia.org.pl, tibians.com - tam też jest ten temat, hunted i tibia wiki też niedługo.
|
Jakoś tak się składa, że aqrat czuwałem, tematy z niektórych for (a umieściłeś na ok. 10) zostały usunięte. Jakie szczęście, że o niektórych forach o Rookgaardzie po prostu nie wiesz... to właśnie na Rookgaardzie zostały te resztki klimatu. Jednak wystarczy jedna osoba i 10 minut roboty, aby wszystko zniszczyć. Od lat na tym forum pojawia się ciągle jedno pytanie "skoro ktoś ma ss\ba\itd. to czemu nie pokaże go na trade?" Uważam, że nikt kto się tu wypowiadał go nie ma, ale gdyby kiedyś tak się stało, że ktoś naprawdę by coś zdobył nie powiedziałby.
Dlaczego?
Dlatego, że Szanowny Pan Coray i SK wszystko by wypaplał, ze słowami na ustach: "To tylko gra, daj se spokój, nie chcesz mieć Spike Sworda (ahh, nie dziękujcie, pozdrawiam moich fanów!

". Co dalej? Zanim zdąży przeczytać taki temat około setka osób moderator go zauważy. Nie usunie go.
Dlaczego?
Dlatego, że "Tibia.pl dąży do całkowitego zniesienia QS". Zapewne wielu już słyszało te kilka strasznych słów... no tak, tyle, że my nie mamy nic do powiedzenia. "Na Tibia.com nie ma wzmianki o tym, że QS jest zakazny". To jest aqrat smutną (żeby nie powiedzieć cholerną) prawdą. Ale kogo to obchodzi? Trzeba zabijać potworki, nie? Zwiększać pkt. hp i cap za pomocą ciągłego wybijania potworków. Kogo obchodzi klimat? Ahh, co z tego, że jakaś tam Amber straciła swój zegarek podczas sztormu? Co z tego, że Obi ma kuzyna Sama i wnuczkę Normę? Przecież ja tam tylko mace sprzedaje. Mace? A tam taki club, z kolcami, ze skele leci można sellnać za troche hajsu.
Klimat, fabuła Tibii, wszystko zanika. Na Mainie stało to się już dawno, ale na Rookgaadzie? Niektórzy nic nie rozumieją. Dla mnie ciekawe jest to, że w Bibliotece jest książka o Małym Goblinie który ukradł pewien zaczarowany flet. Ciekawe, że w mieście, w pewnej piwniczce mieszkał kiedyś jakiś podróżnik. Ciekawi mnie, jak Mino Mage i Minotaury wdarły się do Minohell przez niestabilny portal. Jak MM ze strachu zapieczętował drzwi. Jak Kylinda Ennorath biegła przez pustkę po wejściu w teleport ze Spike Swordem. Niektórzy jednak mają to wszystko gdzieś i robią na złość innym dla ogólnej satysfakcji.
Ktoś to wszystko musi podnieść, spowrotem. I niebawem to się stanie. Wierzcie mi...
Vial