Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2007, 13:39   #70
Marciniek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 11 2005

Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez d4rqu Pokaż post
Lol, jak dla knighta ktoś przedstawi średnią to odrazu jest inteligent? Bardziej to miano należy się Marcinkowi który przedstawia ilość many visa na draga uwzględniając takie pierdoły: "a jak drag się przesunie..., uleczy", to już jest lekkie przegięcie...
Przegięcie, tak? To są moje wnioski po obserwacji znajomych ms/ed lvl 80-110 na d-lair, i uwierz mi, dragi ostatnio bardzo mocno się przesuwają. W tym przypadku zaletą knighta jest fakt, że nie musi się ustawiać prosto do draga.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez d4rqu Pokaż post
Dokładnie, sorc nakupi manasów i idzie expić na hydry. A knight? Z miecza waste (jeżeli w ogóle da rade ubić), z explo waste trochę mniejsze...
Co wy #%^#$^ chcecie od tych hyder? Sorc expi na hydrach z blokerem!!! Hydry solo dla każdej profesji to waste, ponieważ nie są to potwory stworzone do zabijania solo.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez amilold Pokaż post
Jak skoncza te szopki i zrobia stale obrazenia dla knighta to wszystkie profesje beda jednakowo dobre. Jedyne czego knight potrzebuje to STAŁE obrazenia i niezaleznie od sily potwora z ktorym walczy.
0 (słownie: ZERO) wyobraźni.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer Pokaż post
no to moze co lvl knight zyskuje 1hp minimalnego hitu
tj na 80 lvl wali minimalnie za 72 (nie liczymy czasu spedzonego na rooku)
oczywiscie sparki i puffy dalej sa ale nie wystepuje juz takie ciekawe zjawisko jak hit za 1hp
to troche w*****ajace ide na dragi sov + sword ring a tu hit za 17
I w tym momencie taki EO ma minimalnego hita 282, ale chęci dobre.
Ja bym obstawiał za wzrostem best hita o 1hp/2lvle (dla broni 50atk) oraz wyraźniejszym wzrostem średniej hitów, wtedy nie byłoby sytuacji, że 70lvl skutecznie ks-uje dragi 150-mu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez amilold Pokaż post
W takim razie wytlumaczcie mi dlaczego potwory nie moga blokowac magii fizycznej a moga blokowac hity knighta? Przeciez exori mort to magia fizyczna i trafia we wszystko prawie tak mocno jak vis...

To jest niesprawiedliwe ze sorc trafia z exori mort w KAZDEGO potwora prawie tak samo jak z energii czyli visa (roznica tylko o jakies 10 hp) a knight co lepsze potwory to pudluje.
Ty widziałeś wogóle jak wali exori mort? Przykład kolegi - na 87lvl, 70mlvl - i, jak twierdzi, z morta uderza ~95-202(<-jego best) To samo co vis?

Ostatnio edytowany przez Marciniek - 06-02-2007 o 13:45.
Marciniek jest offline   Odpowiedz z Cytatem