oto cyctaty z tematu SOF DONE
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia
@ileś tam up:
Zaraz będzie filmik.
Zresztą... na Antice była ekipa, ale oczywiście musieli zrypać. Podobnie jak PoI. To jest odpowiednik na rooku.
|
hmm doprawdy cos jak poi? z tego co wiem to na mainie poi nie polega na tym zeby obiec jaskinie 2 razy
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia
Może wypowiem się bardziej szczegółowo:
Na Antice quest był zbugowany. Musieli interweniować GM'i... Na Elysii niestety mnie nie było.
Rzeczy potrzebne:
Boxy, jabłka.
Lvl: 35.
Potwory i wygląd:
Pierwsza sala: podobna do mino hell.
Druga sala: odpowiednik mino hell z goblinami.
Trzecia sala (ostatnia, do której doszliśmy): odpowiednik mino hell z orcami i orcami s.
Czwarta sala: (z opowieści GM'ów): jak wyżej, ale z rotami.
Piąta sala to miejsce, gdzie potrzebne są jabłka. Należy ułożyć je na odpowiednich polach. Na jednym trzeba stanąć. Jeżeli źle ułożysz - tp do świątyni.
Niestety nie wiem, co jest dalej. Filmik jest tylko fragmentem - zanudzilibyście się.
Edit:
Mimo iż mam facc zostałem przeteleportowany (ah Ci koffani GM'owie). Potrzebna była najsilniejsza ekipa. Nie liczcie, że inni coś wam powiedzą. Ja się wyłamałem.
|
a myslalem ze poprostu lvl i obiec jasknie

no nie w sumie musisz miec jablko

musisz cos zjesc zeby hp odnowic
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rookstayer'ek
20:25 Rookguardian de'Bove [90]: ZNikl mi! :`(
20:25 Mowicz Rookstayer [19]: ZNIKl
20:25 Mowicz Rookstayer [19]: PO 1 HICIE
20:25 Rookguardian de'Bove [90]: 1 hit i znikl
|
pani de'bove powinna napisac
ZNIKL KURDE ZNIKL ZE SKALY
a nie ze znikl po 1 hicie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Res Khmer
Ludzie jesteście absolutnymi niedowiarkami. Pamiętacie jak dalem temat o AS-ie, to ja przecież, pierwszy o nim Wam powiedziałem, i także teraz nie miałbym zamiaru cokolwiek podmieniać.
Naprawdę, ten miecz jest tylko dla pokornych, a Wy tacy nie jesteście...
|
ty tez taki nie jestes

klamiac calemu forum ze go macie

to jets pokora?
to "ciekawsze" posty od 1 do 12 storny w temacie SOF DONE
a stron jest 54
i co fajnie bylo oklamywac cale forum ze go macie a jak jeden pokazal ze to tylko trick to juz jest ivul i wogole, ukamnienowac go

osmieszacie sie...
sorry za double ale widziaem ze duzo ludzi oglada temat wiec myslalem ze ktos cos odpisze
@down
dzieki

poprawione