Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2007, 14:57   #81
Marciniek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 11 2005

Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez karate:] Pokaż post
Up:
Wlasnie dlatego nie chce żadnych zmian. Cip jezeli cos robi to zawsze przesadza.
A ja kolejnej rewolucji nie chce.
CIPsoft zanim wprowadził "manaupdate" pisał, że planują zmodernizować cały system magiczny tak, aby magia spontaniczna stała się popularniejsza, więc nie wiem, czy aż tak znowu przesadzili.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez d4rqu Pokaż post
Pierwsza sprawa to na forum jest filmik jak dwóch 100lv+ sorców expi na hydrach i im się zwaraca. Co do minimalnego hitu EO to zauważcie, że taifun bije z sd za 600hp w ludzi, i co z tego, że płaci 300gp jak on ma tyle kasy, że nawet tego nie odczuwa

Marcinek: Przegięcie dlatego, że my pisząc średnią knighta na dragach nie uwzględnialiśmy jego leczenia.

Vis nie dość, że zadaje dużo większe obrażenia od broni knighta to jeszcze można go używać 2x szybciej. A 20many to jest naprawdę bardzo mało. Porównajcie sobie koszty ubicia hydry z visa i koszty ubicia hydry z melee + explo. Różnica jest ogromna.

Większość ludzi uznaje knighta za wiecznego blokera i to nie jest dobre. Przecież są też knightci którzy nie lubią blokować lub lubią grac solo.
Ja natomiast widziałem filmik jak trapowali Seromontisa (miał ~240lvl), nie udało im się, natomiast role się odwróciły i miałem przyjemność oglądać jego hity z explo, których ~90% było w przedziale 170-250. A płaci za explo mniej, niż Taifun za SD. Nie widze problemu, by expił skutecznie z explo, przecież nawet tego nie odczuje w kosztach.

Leczenie knighta na dragach , czy to mu przeszkadza w czasie uderzania?

1,5s vs 2s, fucktycznie 2x częściej!!! (Kto Cie uczy matematyki, może mnie do matury przygotuje?)
Chce zobaczyć, jak bijesz hydre solo z samego visa.
Ja nie uznaje knighta za blokera, lubie grać solo, i wychodzi mi to z nienajgorszym skutkiem, mało tego sorcem na facc nie jest możliwe tak szybko zarabiać jednocześnie sporo expiąc.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez amilold Pokaż post
Dalem dowod w nowym temacie ze najt ze skillami 100 i avengerem wali srednio po 102 w zwyklego draga ale pewnie mi zaraz vil chamsko skasuje temat i dalej bedzie od*ierdalal te swoje szopki ze srednia z broni 180
Posiadam Avengera, skill ze sword ringiem 97, i średnia 102 jest conajmniej kłamstwem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez d4rqu Pokaż post
Co z tego, że knight ma 1,5k życia? Zobacz ile sorc ma many...
Świetnie, i powiedz mi, że całą mane odnowisz w ciągu 3 sekund, jak to knight może zrobić z HP.
Marciniek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.