Jakby tego było mało, Mopsmaster na forum.tibia.de podał filmik, pokazujący co i jak zrobić, aby SS zrobił <
puff!>. Teraz ma tyyyyyyylu kumpli i jest taaaaaaki dżezi! Obrońca biednych, uciemiężonych niedorozwojów żyjących na spoilach przez całe życie. Jak bende durzy, zostane wikipediom.
Cytuj:
Nikt juz nie rozwiazuje sam questow.
|
...powiedział zgodnie zespół CipSoftu, po czym umieścił na stronie głównej dokładne opisy questów i sposobów ich rozwiązania.
Cytuj:
Jakie quest wykonałeś bez ŻADNEGO QS (podpowiedzi kolegów też się liczą)? Torch quest?
|
Co da Ci większą radość - zrobienie Torch questa samemu, czy Copper Shielda ze spoilem?
* Mi zdecydowanie to pierwsze, bo to
JA znalazłem sobie ten quest i mogę śmiało powiedzieć, że nikt mi przy nim nie pomagał, w przeciwieństwie do tych, którzy wybrali by spoil i później gadaliby, jacy to oni są elo elo spoko loko spontan, bo z Erigiem za plecami doszli do jakiejść skrzyneczki. Robiąc quest samemu, pokazujesz, że potrafisz odkrywać, liczy się dla Ciebie samodzielna praca i cenisz sobie klimat RPG. Robiąc cokolwiek ze spoilem, pokazujesz, że potrafisz czytać - nic więcej.
Cytuj:
Jeśli się nie myle to na TSach nawet GMowie spoilują nowe questy...
|
Mylisz się. A jak się nie mylisz, to mi to udowodnij, bo Ty jesteś X, a ja Y. ;3
Ukłony dla wszystkich spoilcjalistów.
* - zakłądając, że jesteś nowym graczem w Tibii.