Ja powiem tak. Cała słabość modków tego forum polega na nie organizacji. Ten pisze, że nie skasuje, a drugi pisze do mnie, że skasował ale się rozmyślił i przywraca, a po chwili kasuje.
Cytuj:
6. Questy
1. Żadnych solucji (nawet częściowych)
2. Nie podajemy dokładnej lokacji kluczów bądź skrzynek
3. Nie wolno wklejać filmów, które pokazują całą drogę do questa i jego rozwiązanie. Można natomiast robić zdjęcia/filmy w ostatnim pokoju z nagrodami, ale bez podawania drogi, jak się tam dostać.
4. A co można?
* Dawanie ogólnych wskazówek (np. spróbuj pogadać z NPC X)
* Możesz szukać ludzi do questa w dziale 'handel', ale tylko poprzez podanie nazwy questa. Nie podawaj, gdzie ten quest się znajduje.
* Można się wymieniać informacjami na temat questów jeszcze nie odkrytych.
5. Co dokładnie rozumiene jest pod pojęciem "solucja"?
* Dokładny opis drogi, jak można dostać się do skrzyni z nagrodami.
* Dokładny opis miejsca, gdzie jest ta skrzynka oraz jakie potwory tam występują.
* Dokładny opis miejsc, gdzie można znaleźć klucze potrzebne do wykonania quesa.
Hmh...
|
I założę się, że to z inicjatywy klocka itp. Dlaczego ? A no dlatego, że Shijnx sam przyznał, że
spamowaliście mu na gg, żeby usuną ... (przyznał mi na pw) Ktoś miał rację pisząc w temacie Sof done tekst : "Na tym forum są równi i równiejsi". Respect dla tej osoby.
TEN TEKST REGULAMINU TYCZY SIĘ QUESTÓW ODKRYTYCH. No ale cóż ja poradzę, że Klocek i inni panowie, mają wpływ na swoich kolegów moderatorów. [!?] :
Cytuj:
6. Questy
1. Żadnych solucji (nawet częściowych)
|
I proszę was, już skończcie i tak każdy kto chce znać solucję zajrzy do mojego podpisu albo na inne fora.
@ Klocek
A ty już sam sobie zaprzeczasz. Link w moim podpisie nie jest dosłownie do tibia.org.pl tylko do
forum.tibia.org.pl a to jest ogromna różnica. I się już tak nie broń, bo prawdą jest to, że najlepiej nikomu byś nic nie dawał, a tylko sam all robił. Sam jednak przyznałeś, że ty się dowiedziałeś solucji od ekipy niebieskiego jeepa... Czyli od kogoś dostałeś solucję. A na pw to mi napisałeś, że źle zrobiłem, że dałem to na forum, bo n00bki dostały to w swoje ręce. Nazywając mnie n00bem pokazujesz to, że nawet znaczenia tego słowa nie znasz. N00b czli newbie zaprzeczający, że jest nowy i mówi, że all wie. Przeszkadza itp. Koniec.
@down2
Siebie nazywasz całym ludem. [?] Daj spokój, mówisz, że grzecznie napisałeś ? Żal... Cytuję : "Zaczęli spamować mi na gg" - taka treść mieści się w jednym z pw. Kul ? Ehhhh Ciebie to tak bardzo boli, że opublikowałem spoila... Żyj dalej. Już niczego nie zmienisz :>