Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2007, 16:10   #1
Gofin
Użytkownik Forum

Gofin's Avatar

Data dołączenia: 19 05 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gofin
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
Żarówka "Rookgaard jest moim domem"

Przeglądające sobie forum wpadłem na pewien pomysł, który zatytuowałem "Rookgaard jest moim domem. Śpieszę z wyjaśnieniami.

Na czym to polega:Wszystko co musicie zrobić to zdjęcie. Proste? Bardzo. Ale to nie ma być zwykłe zdjęcie. Ma na nim widnieć wasz Rookstayer stojący przodem i mówiący: "Rookgaard jest moim domem. Nick gracza."
W moim przypadku wyglądałoby to następująco: "Rookgaard jest moim domem. Gofin." Tutaj daje przykład:

Dobrze

Po co:Mianowicie, byłby to niekazitelny dowód na wspólnotę wszystkich Rookstayerów i na ich przywiązanie do ukochanej wyspy. Ponadto jakbyśmy uzbierali setki takich fotografi (bo co to? Mało rookstayerów jest?) byłaby to wspaniała pamiątka, również niezbity dowód na nazwijmy to potęgę "piątej profesji" jaką są Rookstayerzy.

Co dalej:Potem ja zbiorę te fotosy i "poskładam" w jedną dużą całość. Do was należy tylko zrobienie zdjęcia. Mam również zamiar przy odrobinie szczęścia i waszym poparciu rozszerzyć nasz projekt na Rookstayerów z innych państw. W końcu nie tylko my dreptamy po Rooku :)

Coś jeszcze:Jeżeli już zdecydujecie się na zrobienie fotografi pamiętajcie aby:
  • Stać przodem do "kamery"
  • Wymówić dokładnie: "Rookgaard jest moim domem. Nick."
  • Nie stał nikt obok was, bo zepsułoby to ogólną estetykę fotografii.
  • Nie popisywać się rozrzuconymi po podłodze rarami, kasą czy ekwipunkiem. To nie ma sensu :D

Dziękuję.

PS: Ktoś może pomyśleć, że ja wam KAŻĘ cokolwiek zrobić. To błąd. Dołączenie do tego projektu jest całkowicie dobrowolne.
PS 2: Pozwoliłem sobie dorobić kropki w brakujących miejscach :D

Mamy już 100 zdjęć! :D.

Ostatnio edytowany przez Gofin - 03-08-2007 o 14:52. Powód: Nowe fotki
Gofin jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.