Po pierwsze Coray: tak dostalem solucie, niejestem przeciwny przekazywania solucji ale nie w formie QS na forum. Prosze bardzo dawaj kolegom na PW ale nie niszcz tego dajac ja n00bom. I tak wiem co oznacza slowo n00b, nie newbe tylko n00b bo to jest wielka roznica, nazwalem cie tak calkowicie swiadomie.
@Michoss
Cytuj:
3) "Coray chciałeś być sławny to jesteś teraz sławny u noobków"
A wy (Ci-co-umiom") nie? Poco w takim razie powstał temat "Sof dobe!"?
Nie pie***lcie mi tu że "żeby pokazać że userzy są łatwowierni" ani "żeby im pokazać że rook jest teges a oni nie wiedzieli" NIE! Zrobiliście to dla sławy, i ewentualnie dla "dżołka". Co co co? Nie czytam w waszych myślach? Nie trzeba być geniuszem żeby to zrozumieć. To widać zbyt wyraźnie.
Nie zaprzecze, że Coray zrobił to "by-być-suawny" ale wy też! On przynajmniej zasłużył sobie na to, bo pokazał/dał coś sensownego.
|
Nie chodzi o to "nie chcesz to nie czytaj". Zobacz jeszcze raz adres strony na ktorej jest to forum. Taaak! To jest tibia.pl = no quest spoiling. Wiec wymowka nie chcesz nie czytaj nie pasuje tutaj. Osoby ktore podawaly ze maja spike sworda NIE ROBILY TEGO DLA ROZGLOSU! Doklanie wyjasnila to pani de' Bove wiec nie ma sensu tutaj ja przytaczac. Przeczytaj ze ZROZUMIENIEM to moze zakapujesz o co chodzilo.
@Warlord
Cytuj:
Dzięki nim nastąpiło wielkie ruszenie ktoś prędzej czy różniej by rozwikłał zagadę z podpowiedziami i ujawniłby sekret.I co wszystko to wina Coray??
|
Jego jedyna wina jest zamieszczenie Spoila na oficialnym forum. Tego nie zaprzeczysz bo to jest prawda.
Co do ludzi ktorzy pisza ze tibia.ergi.net podaje spoile wiec tutaj tez mozna. Zauwazcie ze ona nie ma znaczka "Supported Fanste" tego ktory znajduje sie na tibia.pl. Mysle ze to tlumaczy jesli nie to sie zastanowcie jeszcze raz co to oznacza.
@Coray
Nie spamowalem modkowi, napisalem raport i 1 PW z konkretnymi argumentami.
Dajmy juz spokoj tematowi Coraya, sprawiedliwosci stalo sie zadosc. Krzywd uczynionych nie da sie juz naprawic, niech idzie do swoich fanow.
Kolejny wazny temat to co zrobic z Jezykiem Orkow? Bo co do Spike Sworda niektorzy maja watpliwosci ze to qs to tutaj takich watpliwosci chyba raczej nikt nie ma.