Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2007, 17:11   #1
nudny_ziomek
Guest

Smutny Słabe ciosy rycerza w dragon lordy

Obejrzałem dzisiaj ten oto filmik:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18207

Po jego obejrzeniu sam już nie wiem co dalej robić. Koleś sie natrenował aż do 107 sworda (kalkulator pokazuje ze trwalo to az 3163 godzin...) i kupil/zdobył avengera a jak sie potem okazalo jego hity sa zalosne. Obliczyłem średnią ze wszystkich ciosów jakie zadał w dragon lordy (zabił ich 5) i wyszło że wynosi tylko 73 hp w przybliżeniu. Dlaczego knight uderza aż tak słabo?????? Czy to było spowodowane tym że może atakował na balanced albo full defie???? Plx pocieszcie mnie bo juz sam nie wiem co robic. Gram knightem bo mi kolega doradzil tą profesję ale z tego co widzę i słyszę naokoło to knight zadaje gówniane ciosy. No i jeszcze te komentarze autora filmu: mowił cały czas tylko o tym jaki to knight jest slaby i ze nie ma sensu nim grac w obecnych czasach. Gosciu ma 130 lvl to chyba ma racje, nie wiem ale ktos z takim lvlem chyba sie zna na grze? Prosze poradzcie mi co mam zrobic czy zmienic profesje na sorca bo jak mam walic średnio po 70 na 130 lvlu to ja nie chce

Ostatnio edytowany przez nudny_ziomek - 06-02-2007 o 17:18.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.