Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciufcia
Moim skromnym zdaniem Coray (którego w tym momencie pozdrawiam) dobrze zrobił, że napisał to co napisał. Ci z forum, którzy już wiedzieli zaliczają się do -nazwe to - 'Śmietanki Tajemnic Rookgaardu'. Myślicie, że jesteście lepsi bo WY wiedzieliście jak znika SS podczas gdy inni nad tym główkowali? Piszecie, że odkryli to najbardziej zaslużeni rookstayerzy. Więc skąd WY to wiecie?Pewnie jeden z WAS dowiedział się o tym i w ten sposób się dowiedzieliście. Założe się, że nawet połowa z tych osób co o tym wiedziała nie kiwnęła nawet palcem, żeby zrobić coś w tym kierunku. Jak Coray mógł zdradzić waszą super hiper mega strzeżoną tajemnicę. Przecież ona należy tylko do WAS! Nikt nie może się dowiedzieć jak spowodować zniknięcie SS'a bo przecież WY to odkryliście. Jestem ciekaw czy chociaż jedna osoba, która robiła wkrętke w temacie SOF Done odkryła to sama. Raczej w to wątpie. A WY teraz macie pretensje, że ktoś rozwiązał tą zagadkę i podzielił się nią z innymi.
Tyle mam do powiedzenia.
|
Nie uwazam sie za smietanke czegokolwiek. Ty Ciufcia chyba nei rozumiesz o czym ja mowie. Coray powiedzialby ci na PW spoko, Coray powiedzialby Komustam na PW tez dobrze, Tom powiedzialby Corayowi na PW nie ma sprawy. chodzi o TEMAT na forum. Oczywiscie ze rookstayerzy ktorzy szukali i przyczyniali sie do odnajdywania zagadek zasluguja na ta informacje, ale czy wszyscy na tym forum rownie ciezko pracowali? Nie znam Cie wiec nie dziw sie ze nie powiedzialem Ci, a nawet nie pytales o to. Mam kolege na rooku Pani Klocek i myslisz ze nie powiedzialem mu? Po tym jak razem ze mna wstawal o 7 rano zeby przetestowac kilka przypuszczen?
Powiedziec mogl ale nie w takiej formie jak to teraz zrobil. Sam widzisz, ja nei wiedzialem o tym, dopiero pozniej mi powiedzieli, czyli jednak nie jest to SUPER TAJNA INFORMACJA. Mi chodzi o QS i zabijanie klimatu...
Uff moze teraz ktos zrozumie.
@Michoss
Dokladnie dzieki za link, teraz poczytaj o tych stronach. Widzisz gdzies tam tibia.pl? O jest! Czyli nei wolno spoil, spoil is bad i zabroniony.
Widziesz gdzie tibia.erig.net? Nie? Czyli moga sobie na tej stronei pisac CO TYLKO ZECHCA!
Erg.net nie jest tym samym co tibia.erig.net. Nie zawiera spoilow dlatego jest SUPPORTED.
Czy to jest takie trudno do zrozumienia? No ja nie wiem :/
Aha i pokreslam TO NIE JEST TEMAT DO BLUZGANIA CORAYA. Jego temat zostal skasowany przez modow, czyli uznali ze jednak mialem racje. Mialo byc bez bluzgow wiec wstrzymajmy sie troszke?
Co do mojego podpisu Coray, to tylko moja opinia. Nie pisze "precz" bo jest to otwarte forum i kazdy moze pisac nawet taki jak ty